AcasăNewsDragnea: Daca au ales opozitia, cei de la PNL ar trebui sa...

Dragnea: Daca au ales opozitia, cei de la PNL ar trebui sa plece din functii

Liviu Dragnea

Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, este de parere ca ar trebui ca reprezentantii PNL, daca au ales opozitia, sa plece din functiile pe care le-au obtinut datorita guvernarii USL.

Liviu Dragnea

 

„Nu e vorba ca e necesar. Ei au spus tot timpul ca sunt oameni de onoare. Au hotarat sa iasa din USL si sa intre in opozitie, au hotarat sa faca alianta pro Basescu cu PDL-ul. Acum trebuie sa se hotarasca: daca au zis ca sunt in opozitie, pai atunci sa intre in opozitie in mod serios, ca niste oameni onorabili, si sa paraseasca toate functiile pe care le-au ocupat datorita intrarii la guvernare a USL-ului”, a afirmat, luni, Liviu Dragnea.

Intrebat de cazul de la Dambovita, unde liderii locali ai PNL au anuntat ca nu isi vor da demisia din niciun post, Dragnea a precizat ca vor fi schimbati din functiile politice. „Deci, daca au spus ca nu isi retrag, asta arata ce caracter au si cata onorabilitate au acesti oameni care vor sa fie si la putere, iar la televizor sa spuna ca sunt in opozitie. O sa vedem care sunt functiile politice, sigur ca o sa fie schimbati. Functiile obtinute prin concurs, daca sunt functionari publici, nu-i scoate nimeni de acolo, numai daca, Doamne fereste, nu au probleme in desfasurarea activitatii. Vorbeam aici de onorabilitate si de sinceritatea discursului pe care il au cei de la PNL care acum au refacut alianta cu cei impotriva carora au tinut foarte multe mitinguri cand erau impreuna cu noi, cu cei care au taiat pensiile, salariile, cu Boc, cu Macovei, probabil ca o sa se uneasca si cu Udrea”, a afirmat Dragnea.

author avatar
Alina Costache
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger