AcasăNewsDragnea: cred ca mai sunt "acoperiti" in PSD

Dragnea: cred ca mai sunt „acoperiti” in PSD

Raspunzand unei intrebari primite in urma cu scurta vreme, la Parlament, liderul formatiunii social-democrate spune ca in opinia sa ar mai fi „acoperiti” in partidul pe care il conduce.

„Eu cred ca da, nu mai stiu cati mai sunt, dar cred ca sunt”, a afirmat Liviu Dragnea, presedintele Partidului Social Democrat adaugand rapid „nu m-am gandit niciodata la doamna Firea ca facand parte din aceasta categorie”.

160 afisari

2 COMENTARII

  1. Chiar si un chior si-ar fi dat seama ca grindeanu si tudose erau oameni ai serviciilor secrete(care au stapani interni dar si externi),a fost nevoie sa moara oameni,pardon,a fost nevoie sa o numeasca pe dancila premier pentru ca niciun serviciu nu cobora sa o racoleze tocmai pe ea.Daca sevil nu era musulmana ajungra premier,aici am inteles de ce a fost mazilita inainte de numire.Ca sa ajungi premier sau presedinte-guvernator general(stie lumea in ce armata) in aceasta colonie sarmana este nevoie sa mai moara multi romani si ca=candidatii la aceste functii=titluri sa fie oameni ai stapanilor coloniei.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger