AcasăNewsDragnea, concluzii dupa discutiile cu Tudose si cu mai-marii PSD

Dragnea, concluzii dupa discutiile cu Tudose si cu mai-marii PSD

S-a incheiat sedinta informala de la sediul PSD, la care au participat liderii formatiunii, dar si prim-ministrul Tudose, astfel ca atat Liviu Dragnea, cat si premierul au iesit si au facut cateva scurte declaratii, seful formatiunii anuntand din start ca nu vor raspunde intrebarilor presei.

Astfel, Liviu Dragnea a declarat ca din punctul sau de vedere a fost o discutie „buna si necesara, destul de lamuritoare”, in cadrul careia seful Executivului a prezentat „cateva masuri care trebuiesc luate pentru a nu fi probleme in ceea ce inseamna implementarea programului de guvernare”.

Mai mult, liderul social-democrat a reamintit ca discutiile privind eventualele remanieri vor avea loc peste soua zile, mai exact joi dupa-amiaz,a in cadrul Comitetului Executiv pe care l-a convocat pentru acest lucru.

Totodata, Dragnea a anuntat ca marti s-a discutat si despre proiectul de buget pentru anul viitor.  „Vestea buna e ca bugetul pe anul viitor (…) e bun, echilibrat si cu prevederi mai mari in zonele unde ne intereseaza”.

author avatar
Cristina Stefan
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger