AcasăNewsDragnea combate in Moldova, Tudose in campanie la Gadea

Dragnea combate in Moldova, Tudose in campanie la Gadea

Acutizarea conflictului dintre Liviu Dragnea si Mihai Tudose i-a obligat pe cei doi sa-si caute urgent sprijin in afara birourilor. Ca urmare, Dragnea a dat navala peste filialele din Moldova, iar Tudose a descins in studioul lui Mihai Gadea.

Preocupat doar de atragerea pesedistilor din teritoriu de partea sa, Liviu Dragnea a lasat-o balta pe Carmen Dan. Care, desi a urmat cu sfintenie ordinele lui Dragnea, s-a trezit parasita intre transee exact atunci cand a fost luata direct in vizor de Tudose. Desi si-a vazut protejata poftita sa-si ia talpasita din Guvern si haituita de presa, Dragnea a tacut malc si  si-a vazut mai departe de cruciada sa moldoveneasca. Mare caracter! Ocupat cum era sa-i abureasca pe pesedistii din teritoriu, Dragnea a omis sa ne mai toace cu promisiunile cuprinse in ”biblia” sa, programul PSD. Nu-i insa bai, a facut-o premierul Tudose. Care, in rol de Dragnea 2, a promis tarii nu mai putin de trei autostrazi (Ungheni-Iasi, Suceava-Focsani-Buzau-Bucuresti si Bucuresti-Craiova-Timisoara). Daca nu era asa stresat de refuzul lui Carmen Dan de a demisiona, probabil ca ne promitea si una –doua sosele suspendate, ca in fond Sorin Oprescu era si el tot de la PSD. In plus, Tudose a jurat ca va readuce santierul naval Mangalia in panoplia statului. Luat de valul campaniei electorale, Mihai Tudose a dat-o in bara declarand ca el personal este pentru reintroducerea pedepsei cu moarte, in cazul pedofililor cel putin. Chiar daca opinia poate fi impartasita de unii dintre romani, o asemenea declaratie este de bezna mintii in cazul unui premier european, fie el si crescut la Braila. In fond, ambii lideri nu fac altceva decat sa-si salveze pielea sau imaginea, nimic pentru binele poporului.

Gadea, pisoi in poalele premierului

Dispus oricand sa stearga pe jos cu invitatii (in functie de interese), Mihai Gadea a preferat miercuri seara sa toarca gales in poala premierului Tudose. Pe care nu l-a intrebat nici macar din imtamplare ceva despre abuzurile din Justitie – tema predilecta a lui Gadea. Sau poate ca Mihai Gadea a uitat ca el era cel care isi serba in acea seara ziua de nastere si a ales sa-i faca un frumos cadou tizului sau de la Guvern, pe care l-a lasat sa vorbeasca in voie despre minciunile lui Carmen Dan si porcii taiati de Dragnea in curtile SRI.

author avatar
Simona Badulescu
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger