AcasăNewsDragnea, atac la Ponta: nu vreau sa comentez ce spun sobolanii

Dragnea, atac la Ponta: nu vreau sa comentez ce spun sobolanii

Victoria lui Dragnea a bagat in ceata viitorul politic al fostului lider si premier pesedist

Dupa ce Parlamentul a adoptat Fondul Suveran de Investitii, Liviu Dragnea a tinut sa sublinieze ca „este unul dintre pilonul importanti ai programului de guvernare” si ca programe similare exista si in alte tari.

Cat priveste o anume voce critica, in speta Victor Ponta, seful PSD a avut o pozitie extrem de dura. Intrebat in privinta a ceea ce Ponta sugera cu privire la un alt fost sef de Guvern, in speta Mihai Tudose, cum ca s-ar fi opus unui astfel de proiect, Dragnea a replicat transant: „sincer, eu in general nu prea, adica nu vreau sa comentez ce spun sobolanii, asta e foarte simplu. Dl Mihai Tudose nu se putea opune, pentru ca a fost unul din cei care a avut aceasta idee, in vara lui 2016, iar dl Teodorovici, eu astept sa vad ce spune in legatura acest proiect, stiu ca l-a sustinut (…) daca ne luam dupa ce spune un sobolan ca spun altii, ar insemna sa inchidem tara. Nu poti sa conduci tara dupa minciunile unor mincinosi patologici”.

Nu e prima oara cand Dragnea face trimitere la sobolani, mai exact la o „atitudine de sobolan” cu trimitere la doi fosti premeieri ai PSD, fara, insa, sa dea nume. La acea vreme, insa, Victor Ponta i-a dat replica. Ramane de vazuit daca la fel se va intampla si de aceasta data.

author avatar
Andrei Coman
195 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger