AcasăNewsDragnea, atac la Iohannis: e deasupra legii/Ce suflet sa ai sa blochezi...

Dragnea, atac la Iohannis: e deasupra legii/Ce suflet sa ai sa blochezi bugetul?

Desi ii cere suspendarea, Dragnea nu e de acord nici cu el insusi

Aflat in mijlocul social-democratilor din organizatia caras Severin, liderul PSD a profitat de ocazie si a lansat mai multe sageti in directia presedintelui Iohannis.

A inceput prin a se intreba „ce a facut acest domn in Romania?”, in cei peste patru ani de mandat prezidential. „Am vazut ca este deasupra legii, e de notorietate, sunt documente cu case matrasite. Da socoteala? Nu”, a sustinut Liviu Dragnea, inainte de a aduce in discutie atat faptul ca, nefiind promulgat bugetul, alocatiile copiilor nu au putut fi majorate incepand cu 1 martie, dar si amanarea, saptamani la rand, a numirii ministrilor Dezvoltarii si Transporturilor. „A blocat acest Guvern de cate ori a putut (…) ce suflet sa ai sa blochezi bugetul Romaniei numai gandindu-te ca 4 milioane de copii nu primesc alocatie marita? (…) cum poti sa fii atat de rau (…) a blocat numirea unor ministri (…) luni de zile?
Daca nu isi (mai) pun problema suspendarea presedintelui nu, Dragnea a adus in discutie un alt obiectiv al social-democratilor, ca tot vin alegerile prezidentiale, in toamna. „Se pare ca nu exista alta varianta pentru Romania decat ca acest om sa nu mai prinda un mandat de presedinte. Este un obiectiv foarte important (…) sa stiti ca nu vorbeste niciodata Romania de bine in afara, ca nu poate”, a conchis Liviu Dragnea, sambata la pranz, aflat la Resita.

111 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce a facut domnul Klaus? Ahaa pai a schimbat 20 de ofiteri Sri si tat pa atata ofiteri politie a schimbat Dicot si cam tat atatia Dna a pensionat o groaza de procurori si a numit procurori la parchet, a reformat Sie Sri Armata. A incurajat memoria pe care voi o calcati in picioare si a aratat de ce nu e bine sa ne intoarcem pe vremea lui Liviu Cornel Babes ➕
    A participat cu fast la ? ani de Romania Mare ?? la Alba locul devenirii noastre. Nimeni nu a mai fost acolo din politic.

  2. Cum isi permite dragnia sa ceara socoteala Generalului guvernator al Coloniei,cum ce a facut Mutalakul dupa 89,a participat la vanzarea unor puradei pentru..? bani?,a dat meditatii la ed.fizica si a cumparat cinstit 7 case,ghinion pentru ceilalti profesori,a primit medalii de la stapanii Coloniei plus cetatenie germana(ascunsa,fiind la top secret), a preluat mafia statala din Colonie de la basescu cu butoanele,cheile aferente,a dat ordine sa se termine(inchida) autostrazile incepute?,mai ales Comarnic-Brasov,Sibiu-Pitesti etc.? si a laudat Romania peste hotare,sau dimpotriva?!,a fost exidistant cu taote partidele? sau nu! samd,pai cum sa nu merite al doilea mandat(de arestare poate),chiar daca nu-l merita i se va face cadou de catre stapanii Coloniei in frunte cu Merkel,sau nu?Totusi sa fim optimisti Mutalakul (ne) lucreaza constiincios pana vom deveni oale si ulcele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger