AcasăNewsDragnea anunta o sesiune extraordinara. Ce spune despre o eventuala OUG pe...

Dragnea anunta o sesiune extraordinara. Ce spune despre o eventuala OUG pe Codul penal

Liviu Dragnea sustine declaratia facuta de partenerul sau de la conducerea Coalitiei, Calin Popescu Tariceanu, si anume ca nu se va da OUG pe modificarea Codurilor.

UPDATE: Intrebat inca o data daca este exclusa varianta unei Ordonante de Urgenta pe acest subiect, Dragnea raspuns afirmativ. „Da, raspunsul e da (…) e nevoie de a grabi procedurile in Parlament, totusi, nu putem face o sesiune extraordinara toata vara”, a subliniat Dragnea.

Dupa ce in prima faza Calin Popescu Tariceanu anuntase, pe fondul discutiilor avute luni cu Liviu Dragnea si cu premierul Dancila, ca nu s-a discutat de vreo Ordonanta pe modificare a Codurilor si ca se va merge „exclusiv pe calea dezbaterii parlamentare”, deci nici varianta asumarii raspunderii Guvernului nu e luata in calcul, un social-democrat daduse de inteles, tot in cursul acestei zile, ca varianta unei OUG nu ar fi cu totul trecuta cu vederea. „Nimic nu-i exclus, totul e ca sa facem lucrurile asa cum trebuie pentru populatie”, spusese Badalau, fostul numar 2 in PSD.

Drept urmare, s-au asteptat cu atat mai mult precizari lamuritoare din partea liderului social-democrat. In cursul dupa-amiezii de luni, Dragnea a anuntat ca va fi o sesiune extraordinara – stiut fiind faptul ca parlamentarii se pregateau sa intre in vacanta la finele acestei saptamani- si ca e nevoie ca procedurile sa fie grabite, la nivelul Comisiei Speciale. „Trebuie sa grabeasca procedurile, pentru ca s-a intarziat foarte mult. (…) O sa le cer celor din Comisie (condusa de Iordache-n.n) sa inchida odata Codul penal, sa mearga la votul final, dupa care intra in circul obisnuit”, a anuntat Dragnea. Intrebat daca este exclusa in acest moment o OUG pe Codul penal, raspunsul liderului PSD a fost scurt: „da”.

160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger