AcasăNewsDragnea anunta ca il sustine "fara niciun fel de rezerve" pe Toader

Dragnea anunta ca il sustine „fara niciun fel de rezerve” pe Toader

In chestiunea proiectului menit a aduce modificari Legilor justitiei – aflat la momentul de fata la CSM, inspre avizare – Ministrul Justitiei se bucura de sprijinul social-democratilor, in frunte cu liderul formatiunii. A spus-o raspicat, sambata, de la Mamaia, chiar Liviu Dragnea.

„Il sustin fara niciun fel de rezerve pe ministrul Tudorel Toader, si eu si PSD, si acum s-a discutat si unii colegi de la ALDE au spus chiar daca unele din prevederi, din principii pot fi putin reglate sau imbunatatite (…) pe fond ceea ce s-a vazut din acel enunt de principii este sustinut de noi (…) si asteptam sa vina proiectul in Parlament si in aceasta sesiune parlamentara sa facem aceste modificari de lege”, a subliniat Liviu Dragnea.

Totodata, Dragnea a raspuns pe un ton categoric celor care au acuzat ca s-ar dori o politizare a Inspectiei Judiciare, odata cu eventuala mutare in subordinea ministrului Justitiei. „Sa nu uitam un lucru: Inspectia Judiciara prezinta raportul CSM-ului si sunt rapoarte ale IJ (…) care au fost aprobate si care au fost aruncate la cos – unde sa fie vorba de politizare. Inspectia Judiciara trebuie sa fie autonoma”, a sustinut seful PSD in cadrul unei declaratii comune sustinute alaturi de liderul ALDE.

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger