AcasăNewsDragnea: Antonescu si Scutaru sunt doi mincinosi. Ponta nu a amenintat pe...

Dragnea: Antonescu si Scutaru sunt doi mincinosi. Ponta nu a amenintat pe nimeni

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca liberalii Crin Antonescu si George Scutaru sunt „doi mincinosi”, subliniind ca respinge afirmatiile acestora privind amenintarea cu puscaria la adresa lui Scutaru de catre premierul Victor Ponta.

„Sunt doi oameni mincinosi, nu pot sa spun altceva. Premierul Ponta nu a amenintat niciodata si nu va ameninta niciodata pe nimeni cu puscaria. Victor Ponta are cheile de la puscarie? Cum poate sa spuna cineva ca il ameninta sau ca Victor Ponta ameninta pe cineva cu puscaria? De unde pana unde are Victor Ponta atributii in sensul asta?”, a declarat Dragnea, citat de realitatea.net.

Declaratia presedintelui executiv al PSD vine in contextul in care liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, George Scutaru, afirma ca premierul Victor Ponta l-ar fi amenintat ca il ia cu duba. Cearta dintre cei doi a avut loc la finalul unei dezbateri din Camera Deputatilor care s-a tinut in urma cu peste o luna, dupa cum declara deputatul liberal. Scutaru sustine ca premierul i-a spus „vezi ca poate te luam noi cu duba”, dupa ce a facut mai multe afirmatii critice la adresa PSD la un miting electoral al PNL, dar ca nu are cum sa demonstreze ca premierul l-a amenintat.

Liviu Dragnea a aratat ca aceasta dezvaluire facuta de liberalii Crin Antonescu si George Scutaru reprezinta inca un gest disperat de a incerca sa mai culeaga voturi. „Dar, oricum, nu in felul asta pot sa stranga voturi cei de la PNL. E pacat, eu sunt dezamagit de aceasta evolutie a discursului celor de la PNL, si nu numai eu sunt dezamagit”, a mai spus Dragnea.

Sursa: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger