AcasăNewsDragnea, amenințat cu violul?! Ce spune avocata fostului lider PSD - VIDEO

Dragnea, amenințat cu violul?! Ce spune avocata fostului lider PSD – VIDEO

În așteptarea deciziei Tribunalului Giurgiu, cu privire la cererea de liberare condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, solicitare analizată joi, 15 iulie, s-a aflat o informație incredibilă.

Și anume aceea că Dragnea ar fi fost amenințat cu violul și că acesta ar fi depus o plângere în acest sens.

Întrebată de presă despre acest aspect, mai exact cum anume a fost amenințat Liviu Dragnea cu violul, avocata Flavia Teodosiu, apărătoarea legală a fostului lider PSD a evitat să facă foarte multe comentarii. ”Având în vedere că este o plângere penală, dacă este, este un aspect care este nepublic. (…) Nu am ce să vă să explic în plus”, a declarat aceasta.

Critici dure

În schimb, apărătoarea legală a lui Dragnea – fost șef al Camerei Deputaților și al PSD-ului – a adus în discuție o anume ”modalitate de exprimare” a președintelui sindicatului din penitenciar. După cum era de așteptat, nu a dat nume, dar a criticat în mod categoric o anumită situație.

”Ideea este următoarea: ce a subliniat bunul meu prieten și coleg dl Liviu Popescu e faptul că, la data la care dânsul a fost încarcerat, respectiv domnul Dragnea, a existat o poziție absolut inadmisibilă a președintelui sindicatului din penitenciar, prin care, practic și indirect, dar, în realitate, în mod direct, îl amenința pe domnul Dragnea că, dacă ajunge în penitenciar, urmează să fie… mă rog… verificat – nu mă pot exprima la modul în care dânsul a înțeles să scrie acest președinte al sindicatului. Mi s-a părut și mie și la data respectivă, mi se pare și acum abominabilă o asemenea modalitate de exprimare a unui om care are cu totul și cu totul alte obligații în raport de ceea ce a scris”, a declarat avocata Teodosiu.

author avatar
Andrei Coman