AcasăNewsDragnea, amenințat cu violul?! Ce spune avocata fostului lider PSD - VIDEO

Dragnea, amenințat cu violul?! Ce spune avocata fostului lider PSD – VIDEO

În așteptarea deciziei Tribunalului Giurgiu, cu privire la cererea de liberare condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, solicitare analizată joi, 15 iulie, s-a aflat o informație incredibilă.

Și anume aceea că Dragnea ar fi fost amenințat cu violul și că acesta ar fi depus o plângere în acest sens.

Întrebată de presă despre acest aspect, mai exact cum anume a fost amenințat Liviu Dragnea cu violul, avocata Flavia Teodosiu, apărătoarea legală a fostului lider PSD a evitat să facă foarte multe comentarii. ”Având în vedere că este o plângere penală, dacă este, este un aspect care este nepublic. (…) Nu am ce să vă să explic în plus”, a declarat aceasta.

Critici dure

În schimb, apărătoarea legală a lui Dragnea – fost șef al Camerei Deputaților și al PSD-ului – a adus în discuție o anume ”modalitate de exprimare” a președintelui sindicatului din penitenciar. După cum era de așteptat, nu a dat nume, dar a criticat în mod categoric o anumită situație.

”Ideea este următoarea: ce a subliniat bunul meu prieten și coleg dl Liviu Popescu e faptul că, la data la care dânsul a fost încarcerat, respectiv domnul Dragnea, a existat o poziție absolut inadmisibilă a președintelui sindicatului din penitenciar, prin care, practic și indirect, dar, în realitate, în mod direct, îl amenința pe domnul Dragnea că, dacă ajunge în penitenciar, urmează să fie… mă rog… verificat – nu mă pot exprima la modul în care dânsul a înțeles să scrie acest președinte al sindicatului. Mi s-a părut și mie și la data respectivă, mi se pare și acum abominabilă o asemenea modalitate de exprimare a unui om care are cu totul și cu totul alte obligații în raport de ceea ce a scris”, a declarat avocata Teodosiu.

author avatar
Andrei Coman
571 afisari

8 COMENTARII

  1. Dragnea urma sa fie ,,verificat,,
    Asa spunea politaiul acela umflat
    Are el dreptul sa ameninte ,ba tata!
    Maimuta zbarcita cu mintea stricata

    Specia asta de redusi mintal
    Si cu tupeu nesimtit ,grosier
    Trebue distrusi ,aruncati la canal
    Sau pusi sa munceasca langa cei ca el

    Ghertoi cu burdihane umflate
    Si minte redusa , maimuta bizara
    Lasati pe altii pregatiti,, fara spate”
    Nu ei tre sa plece ci voi inafara

  2. Amenintarea asta suburbana a facut o individul in direct la tv dar nimeni nu l a deranjat pt amenintare sau sa l conttoleze la mansarda!!!

  3. De asta inchisorile din Romania au conditii de ev mediu,pentru ca toarsu plotoner a ramas cu ideile de atunci Toarsu plotoner are si el dreptate ,este vedeta …na !Sa l vezi acasa la el cum comanda toarsu plotoner

  4. Și titlul vostru e motiv să ilustrați cu poze alese în bătaie de joc, băi, ziar de șters la cur ce sînteți? Vă bateți joc de oamenii căzuți și loviți? Băăăăă, poate vă vine rîndul, sadicilor.

    • Baaaaa , sunteti niste sadici , m-ati sodomizat de n-au asistentii ce sa mai coasa la ochiul dosnic maro pentru micsorarea pupilei …..hihihihihihi

  5. Sînt ultimul om care ar scoate o vorba in apărarea excrocului asta. As impusca insa fara nici o remuscare pe animalele care ar face sau ar închide ochii la astfel de amenintari

  6. Spotmedia .ro , astazi , 16 iulie 2021 , ora 00:11 : ” MOROIUL DRAGNEA , CADOU PENTRU ACTUALA PUTERE ………..”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger