AcasăNewsDragnea: Am convenit sa avem un sistem integrat de comunicare PSD- ALDE-Guvern-Parlament

Dragnea: Am convenit sa avem un sistem integrat de comunicare PSD- ALDE-Guvern-Parlament

Se cauta solutii pentru hibele la nivel comunicare, admise deopotriva de catre liderul ALDE si al PSD-ului , intr-o declaratie comuna, facuta la Mamaia.

„Avem, constatam, permanent, anumite deficiente pe partea de comuncare, pe are incercam sa le remediem, am discutat in acest sens ce vom face in continuare (…) in asa fel incat ca actiunile pe care le decidem sa nu reusim le punem sub semnul intrebarii prin propriile noastre defiente”, a subliniat, in prima faza, liderul ALDE.

Si Liviu Dragnea a recunoscut, apoi, ca sunt probleme de comunicare „intre Guvern si partide, intre partide si Guvern si in cadrul grupurilor parlamentare” si ca s-a decis sa se ia masuri. Concret, ca s-a „convenit (…) sa avem un sistem integrat si compact de comunicare PSD– ALDE-Guvern-Parlament, in asa fel incat masurile legislative, guvernamentale care se iau sa poata sa fie comunicate in timp real (…) si noi sa le putem comunica in mod coerent”, a punctat liderul social-democrat.

sursa foto: captura video Antena3

75 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand toti emit doar grozavii, idiotenii, ineptii, basini, etc ce sistem integrat de comunicare sa se faca DEMISIA GUNOIELOR.
    Ro NU POATE FI SALVATA DE CATRE CEI CARE AU DISTRUS-O ……..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger