AcasăNewsDragnea, aceasta Theresa May de Teleorman

Dragnea, aceasta Theresa May de Teleorman

Liviu Dragnea a fost executat in mod balcanic

Europa se schimba de la un scrutin la altul, iar asteptarile cetatenilor sunt tot mai mari, dovada ca, pentru un vot in 2019, se cere mult, foarte mult. Cine nu-i capabil sa arate ca are curaj si precizie de chirurg este imediat scuipat de pe scena politica de un electorat pe cat de pretentios, pe atat de arogant si bine pregatit. Ma refer in primul rand la alegatorii din Occident, care de la nasterea istoriei incoace au dat ora exacta pe continent. Duminica, britanicii s-au ridicat deasupra tuturor pedepsind cu un sub 10% umilitor guvernarea fricoasa a conservatorilor. Fortand analiza intr-un plan apropiat, cu o Romanie condusa de Statul paralel&co. (indestructibila alianta Servicii Secrete-magistrati-corporatii straine), Liviu Dragnea a platit si el pentru aceleasi greseli pe care le-a facut Theresa May. Englezii si-au executat premierul ca niste lorzi. Noi, in schimb, am facut-o in acelasi stil balcanic care ne caracterizeaza de secole.

Liviu Dragnea a fost executat in mod balcanic

De trei ani, Marea Britanie tot cauta iesirea din Uniunea Europeana si este tot prizoniera unui sistem pe care l-a creat (si girat) pana la un moment dat. Londra vrea afara din UE, a votat-o clar si apasat la scrutinul din 2016 (23 iunie), dar nici pana in ziua de azi politicienii mandatati de popor n-au urnit Regatul din noroiul globalist. Theresa May a fost ultima incercare, si-a asumat Brexitul, dar a esuat lamentabil si rusinos, chiar jignitor pentru trecutul maret al Albionului, ba chiar intr-un mod lamentabil si nedemn de un imperiu cuceritor. „Ma retrag, demisionez!”. De atat a fost in stare, atat a putut scoate pe gura… Pe cale de consecinta, si de atatea voturi a avut parte la „europarlamentare”! O executie eleganta, totusi, de adevarati lorzi – un procent de 9%, umilitor, cat o pata indelebila pe obrazul partidului crescut si augmentat de legendarul Benjamin Disraeli.

Theresa May a esuat lamentabil si rusinos

In Europa anului 2019, CETATEANUL CARE VOTEAZA ARE PRETENTII SI ASTEPTARI, IAR PENTRU ALESII FRICOSI APASA BUTONUL „DELETE” FARA CEL MAI MIC REGRET! Liviu Dragnea plateste acum pentru comportamentul las de care a dat dovada – a crezut ca poate ramane la putere logodindu-se cu teama si indecizia, dar si-a facut calcule gresite – slinosul haiduc din codrii Deli Ormanului credea ca poate vasli in aceeasi canoe cu multinationalele (retail, banci, servicii, energie, telecomunicatii etc) si populismul. Nu merge si cu Mamona, si cu „pupatorii de moaste”, cum ii vedea pe crestinii ortodocsi! Sa ne fie tuturor cat mai clar: politica in Europa apartine liderilor puternici, siguri pe ei, stapani pe deciziile luate (nu amanate!) si pregatiti in orice moment sa decapiteze ipocrizia prezidentiala (si de orice fel) folosind sabia legislativa.

Daca spera sa scape nepriponit din meciul asta, ghinion, inseamna ca Liviu Dragnea nu cunoaste istoria. Nici a propriei tari, nici macar a propriului partid! A fost executat in mod balcanic, nu intr-un stil elegant si elitist, cum a patit-o Theresa May. Trebuia sa se astepte la asta!

PS: Oare Viorica o fi inteles mesajul alegatorilor la aceste europarlamentare? Asta, apropo de replica pe care ar fi rostit-o in CEx-ul PSD – „Am vazut ca romanii vor investitii in infrastructura”. Dar, ce te asteptai sa-si doreasca romanii, filme dublate la ProTv, pufuleti si floricele?!

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.167 afisari

5 COMENTARII

  1. Imbecila si idioata comparatie.
    Ba, ma lasi, dragnea nici la nivelul unghiei de la degetul mic al piciorulu sting a lu’ Theresa May nu se ridica….

  2. bun termen de compartie ati gasit,sa compari un crasmar hot si arogant cu un politician 100%.in politica intrnationala nu a auzit nimeni de dragnea.macar ea a avut puterea sa recunoasca ca a gresit si a demsionat.dragnea a ajuns la puscarie nu pentru ca e theresa may de Teleorman, a ajuns pt furaciuni si ate magarii.

  3. Uniunea Europeana a aparut din gandul unor ofiteri americani din lagarele germane, pentru ca Germania sa nu-si mai doreasca niciodata al 4 Reich. Nato a aparut tot din gandul unor ofiteri americani din lagarele germane, pentru a nu mai vedea niciodata americani morti pe pamant european.

  4. Johannis, Blaga, Băsescu și mulți, mulți alții, când se duc după Dragnea? Dar pentru mulți ani, nu așa. Măcar 30,cât ne-au mâncat ei din viață și și-au bătut joc de țară.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger