AcasăNewsDragnea a cerut plangere impotriva lui Iohannis si a vorbit de amnistie...

Dragnea a cerut plangere impotriva lui Iohannis si a vorbit de amnistie si gratiere

Liviu Dragnea, prins in prea multe dispute pentru a mai vedea ce si cum

In cadrul discursului sustinut duminica la reuniunea PSD la care au participat si ministrul Justitiei, dar si liderul ALDE, Liviu Dragnea a cerut ca, la anul, doi social-democrati sa se ocupe de pasii implicati de depunerea unei plangeri pe numele lui Klaus Iohannis,pentru inalta tradare.

Seful PSD a acuzat ca presedintele „spune de foarte mult timp ca Guvernul Romaniei, ca Romania nu este pregatita sa preia Presedintia Consiliului UE. Asta este act de tradare a intereselor nationale ale acestei tari practicat de Klaus Werner Iohannis. Domnule Mircea Draghici, impreuna cu domnul Iordache (…) si cu sprijinul de specialitate al domnului Toader, va rog ca, (…) dupa Anul Nou, sa depuneti acea plangere pentru inalta tradare impotriva lui Klaus Werner Iohannis”, a spus Dragnea, in cadrul Consiliului National al PSD, de duminica.

Totodata, Dragnea nu a ocolit in discursul sau nici un subiect indelung vehiculat in ultima perioada – amnistia si gratierea. „Se vorbeste in Romania despre amnistie si gratiere ca si cum s-ar vorbi ca avem vreo bomba atomica si ne gandim daca sa o folosim sau nu impotriva Uniunii Europene sau impotriva lumii. Eu nu ma tem sa pronunt aceste cuvinte. Daca cineva gaseste alte instrumente, alte masuri legislative, orice alt tip de actiune care sa rezolve in totalitate, sa repare toate nedreptatile care s-au intamplat in Romania si care se intampla in continuare, toate abuzurile din Justitie altfel decat prin amnistie si gratiere va avea tot sprijinul partidului si al meu personal. Daca nu, nu mai ezitati, nu stiu cand, nu stiu cum, dar PSD-ul, PSD-ALDE are si aceasta obligatie sa repare nedreptatile”, a transmis liderul social-democratilor la reuniunea din ziua precedenta.

author avatar
Andrei Coman
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger