AcasăNewsDragnea a cedat!

Dragnea a cedat!

Santajat cu migratia mai multor pesedisti la PRU, Liviu Dragnea a decis sa cada la pace cu Victor Ponta.

Dupa ce Ponta a declarat pe fata ca de Liviu Dragnea depinde ramanerea sa in PSD sau trecerea la PRU, acesta din urma a ridicat steag alb de pace. ”PSD are nevoie de Victor Ponta, Romania are nevoie de Victor Ponta”, s-a predat Dragnea, duminica seara in direct. ”Nici el nu s-a certat cu mine, nici eu nu m-am certat cu el. O sa-l caut in zilele urmatoare si sper ca Victor Ponta sa inceapa sa munceasca alaturi de mine, sa finalizam programul de guvernare si sa mergem prin tara”, a adaugat Dragnea, confirmand astfel castigarea meciului de catre Ponta. Un Ponta care a ales sa dea dovada de o luciditate politica remarcabila: nu a rasucit cutitul in rana lui Dragnea, ci a declarat, modest tot, ca nu-l intereseaza nicio functie in partid, ci vrea doar sa fie deputat. Unul al PSD, se subintelege. Cu toate acestea, Ponta a insistat ca el va sustine si consilia in continuare PRU, iar Dragnea si pesedistii nu au de ce sa se supere din moment ce PRU este ”un aliat al PSD”. La fel de adevarat este ca nici Dragnea nu sta chiar cu mana-n san si ii pregateste lui Ponta o masa la care se va aseza si ”amicul” Mircea Geoana. A carui eliminare din partid (orchestrata de Ponta), Dragnea o catalogheaza acum drept ”o greseala”, motiv pentru care opinteste sa-l readuca pe Geoana alaturi de pesedisti. Situatie despre care nu se poate spune ca i-ar face vreo placere lui Ponta, ci dimpotriva.

USL, rupt de … televiziuni

Liviu Dragnea pune distrugerea USL-ului pe seama mass-media si pe a ”imaturitatii” liderilor sai. Care, conform lui Dragnea, au pus botu’ la intoxicarile televiziunilor. ”O sa spun ceva de se vor supara si Victor si Crin (Antonescu)pe mine. Cred ca toti am fost imaturi (…) Ne intalneam la USL. Crin, incepand din octombrie 2013, venea foarte suparat la aceste intalniri si se vedea ca nu mai are incredere in Victor, in primul rand, si in mine, in noi toti, in aceasta alianta. Ce-l deranja foarte mult? Tot vedea la TV ca noi avem de fapt un plan ascuns si vrem sa rupem USL-ul. Ei, si toata aceasta campanie a reusit”, sustine convins Dragnea.

author avatar
Simona Badulescu
140 afisari

1 COMENTARIU

  1. Problema este ca la cat de orgolios este, Iohannis nu va numi pe niciunul dintre ei premier, chiar daca PSD va castiga la scor de maidan alegerile.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger