AcasăNewsDragnea a anuntat cine ar putea sesiza CCR-ul, in cazul Belina

Dragnea a anuntat cine ar putea sesiza CCR-ul, in cazul Belina

Desi in prima faza se credea ca Executivul ar urma sa faca acest pas, presedintele Camerei Deputatilor a lasat sa se inteleaga, luni, ca al doilea om in stat si, totodata, lider al ALDE ar putea sesiza Curtea Consitutionala in cazul Belina.

UPDATE: De aceasta data de la sediul PSD, Dragnea a subliniat ca din ce a inteles din discutia avuta cu liderul ALDE, acesta din urma va face demersul catre CCR. „Eu am vorbit cu dl Tariceanu, am vorbit si astazi, dumnealui a zis si am inteles ca va continua demersul asta”, a punctat liderul social-democrat.

Cititi si: Tariceanu nu se grabeste sa ia o decizie in privinta sesizarii CCR

„Nu stiu ce va face Guvernul. Stiu ca domnul Tariceanu mi-a zis ca intentioneaza sa faca aceasta sesizare”, a anuntat, luni, Liviu Dragnea.

Este vorba despre dosarul „insula Belina”, in cadrul caruia sunt vizate de suspiciunile procurorilor doua social-democrate din actuala echipa guvernamentala – vicepremierul Sevul Shhaideh si ministrul Rovana Plumb, de la Fonduri Europene. O astfel de sesizare ar putea cere Curtii sa se pronunte in privinta unui eventual conflict institutional intre DNA si Executiv.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger