AcasăNews"Dragi jurnalisti..." Basescu bate obrazul presei

„Dragi jurnalisti…” Basescu bate obrazul presei

Presedintele Basescu a facut, miercuri, un apel la ziaristi sa prezinte corect raportul CE pe justiei, pentru ca „parte din presa nu mai poate minti la nesfarsit”. Seful statului a sustinut ca incercarile jurnalistilor si ale unor politicieni de a arata ca institutiile functioneaza la comanda ii „penibilizeaza”.

„Apelul meu la dumneavoastra este ca presa sa faca o prezentare corecta, echilibrata a acestui raport, pentru ca nici presa nu mai poate – parte din presa – nu mai poate minti la nesfarsit. Marile minciuni promovate de presa alaturi de grupuri de politicieni sunt legate de comanda politica la diverse institutii, mai ales cand este vorba de ANI, sau de DNA, sau de Parchetul General. Dragi jurnalisti, am rugamintea sa intelegeti urmatorul lucru: institutiile despre care am vorbit – ANI, DNA si Parchet General – nu mai sunt cele din 2004″, le-a spus presedintele Basescu ziaristilor prezenti la Palatul Cotroceni.

Seful statului a adaugat ca institutiile functioneaza autonom.

„Toata incercarea dumneavoastra de discreditare a acestor institutii – a dumneavoastra, a politicienilor si a altora – spunand ca ar lucra la comanda politica nu face decat sa va penibilizeze pe dumneavoastra si pe politicienii care sustin acest lucru. Si ei sunt din toate partidele politice. Nu va mai crede nici macar Comisia Europeana, care lauda ceea ce atacati si desfiintati dumneavoastra si politicienii – ANI, DNA”, a mai spus Basescu.

 

author avatar
A.P. Redactor
188 afisari

2 COMENTARII

  1. Bate obrazul lui Hitler de frate’tu si progeniturilor de fete ale tale !!! NU TI-E RUSINE, DERBEDEUL DRACULUI ???????!!!!!!!!!!!!!!????????????

    • popescule esti imbecil, nu intelegi nimic di ce ti se intampla, n ai inteles din aceasta democratie decat ca poti injura presedintele, sa te fi vazut pe vremea lui ceausescu daca mai erai atat de viteaz

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger