AcasăNewsDraga Olteanu Matei, sub atenta monitorizare a medicilor de la ATI. Noi...

Draga Olteanu Matei, sub atenta monitorizare a medicilor de la ATI. Noi informații despre starea actriței – VIDEO

Draga Olteanu Matei, internată la ATI (foto: stireadeiasi.ro)

Apar noi detalii cu privire la starea respectatei actrițe, după ce s-a aflat că vineri Draga Olteanu Matei a ajuns de urgență în grija medicilor, cu hemoragie digestivă superioară, fiind transferată de la Piatra Neamț la Iași și internată la Terapie Intensivă.

“Pacienta a ajuns în stare critică fiind transferată de la Spitalul Piatra Neamţ – hemoragie digestivă superioară, cel mai probabil din cauza tratamentului anticoagulant pe care pacienta îl lua pentru o afecţiune cardiovasculară. (…) Este în Terapie Intensivă, a fost internată pentru gastroenterologie. (…) Este sedată, s-au făcut manevre terapeutice care au dus la stabilizarea stării hemodinamice a pacientei, dar în continuare este o pacientă fragilă, care are nevoie de Terapie Intensivă”, a precizat medicul Diana Cimpoieșu, șefa de la Unitatea de Primiri Urgențe UPU-SMURD Iași, sâmbătă la prânz, într-o intervenție telefonică la Antena3.

Cimpoeșu a explicat că actrița în vârstă de 87 de ani va mai rămâne la ATI, ”pentru că este nevoie în continuare de tratament și de susținerea funcțiilor vitale, de oxigenare. (…) Este intubată, pentru că a fost nevoie de sedare și analgezie a fost nevoie să fie sedată și cu analgezie pentru intervențiile endoscopice care s-au făcut pe parcursul terapiei”.

E important de precizat faptul că în primă fază, Draga Olteanu Matei a comunicat cu doctorii, oferindu-le cadrelor medicale informații ce țin de istoricul său medical, dar și de tratamentul pe care îl urma.

169 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger