AcasăNewsDraga Olteanu Matei, mărturisire tulburătoare: „E prea frumoasă viaţa pe pământ...” -...

Draga Olteanu Matei, mărturisire tulburătoare: „E prea frumoasă viaţa pe pământ…” – VIDEO

Draga Olteanu Matei mărturisea că se bucură de fiecare lucru: ”E prea frumoasă viaţa pe pământ...” - VIDEO (foto: spynews.ro)

Lumea artistică românească suferă o grea pierdere, după plecarea dintre cei vii a actriței Draga Olteanu Matei.

Una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe ale neamului s-a stins într-un spital din Iași, unde a fost transferată de la Piatra Neamț, acolo unde fusese internată în stare gravă, zilele trecute. În ciuda eforturilor medicilor, Draga Olteanu Matei a murit, miercuri dimineață, la vârsta de 87 de ani.

Din câte mărturisea, într-un interviu acordat TVR, îndrăgita actriță de comedie a iubit enorm viața și s-a bucurat de fiecare moment. ”Nu trebuie să plângem, cine ajunge la capăt scapă, deşi ne dorim să mai fie ceva, e prea frumoasă viaţa pe pământ, dacă ştii să ţi-o faci, ca să mai fie ceva de trăit după…. Am scris în unul din caietele mele…m-am rugat lui Dumnezeu dacă e să ne reîncarnăm, pentru nimic în lume să n-o facă, sunt în stare să fac orice să nu mă mai nasc din cauză că iubesc viaţa foarte mult. Mă bucur de fiecare lucru, că suntem aici, că stăm de vorbă…”, mărturisea Draga Olteanu Matei, citată de antena3.ro.

În urma actriței rămân roluri memorabile, din rândul zecilor de filme și de piese de teatru în care a jucat: Chirița, Veta, din ”Nea Mărin miliardar”, film în care a jucat ca parteneră de viață a lui Nea Mărin, interpretat de Amza Pellea, dar și din cupletul cu Puiu Călinescu.

De câțiva ani, Draga Olteanu Matei se retrăsese la Piatra Neamț.

author avatar
Cristina Stefan
234 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger