AcasăNewsDR WHO omagiat de GOOGLE printr-un Doodle, la cea de-a 50 -...

DR WHO omagiat de GOOGLE printr-un Doodle, la cea de-a 50 – a aniversare a serialului britanic!

Dr Who, celebrul serial britanic de televiziune difuzat in anii 60 este celebrat vineri, 22 noiembrie, de Google printr-un Doodle. Google Doodle a creat vineri un joc interactiv dedicat serialului Dr. Who.

Dr Who, celebrat vineri de Google printr-un logo interactiv, este productia de televiziune science-fiction de cea mai lunga durata din istorie, care astazi implineste 50 de ani. In film este vorba despre aventurile unui calator misterios in timp si in spatiu, un lord care isi spune “The Doctor”, care exploreaza timpul si spatiul in nava TARDIS cu tovarasii lui, si gaseste rezolvarea la diverse probleme, salvand astfel lumea. Doctor Who este un serial produs de BBC si difuzat in perioada 1963-1989.

Doctor Who este omagiat, vineri, printr-un GOOGLE DOODLE interactiv. Doctor Who trebuie sa recupereze scrisorile si sa le duca pe nava sa, Tardis, fara a fi ucis de Dalek. Cei care vor sa joace, trebuie sa apese pe triunghiul din mijlocul cuvantului GOOGLE, sa aleaga una dintre scrisori, dupa care un robot va alege unul dintre cele 11 personaje posibile. Personajul ales va trebui sa calatoreasca in sase universuri alternative pentru a completa puzzle-uri si pentru a gasi scrisorile de cautare care vor aparea pe ecran.

[youtube]Z5Ot1yck2pk[/youtube]

Doctor Who a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cel mai lung serial SF din lumea, iar in anul 2006 a primit premiul BAFTA pentru “Cel mai bun serial de drama”. Doctor Who fost relansat in anul 2005.

author avatar
Alina Costache
131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger