AcasăNewsDr. Monica Pop despre Silvia Dinu: "Cand intra in spital se umplea...

Dr. Monica Pop despre Silvia Dinu: „Cand intra in spital se umplea unitatea de veselie”

Doctorul Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti, spune ca Silvia Dinu, fostul jurist al unitatii, cand venea la serviciu se umplea spitalul de veselie, era cel mai generos om, le cumpara copiilor neglijati dulciuri, haine, jucarii.

Monica Pop, reusind cu greu sa-si stapaneasca plansul, a spus despre Silvia Dinu – care s-a stins din viata, in noaptea de miercuri spre joi – ca era un om extraordinar, plin de viata si in pofida greutatilor lupta sa-si infranga suferinta. „In momentul cand intra in spital se stia ca a venit, i se auzea vocea puternica, se umplea de veselie spitalul. Si-a iubit foarte mult copilul. Era cel mai generos om, le cumpara copiilor neglijati dulciuri, haine, jucarii. De cand s-a imbolnavit si a plecat din spital, Silvia a ramas cel mai bun prieten al celor de aici. E greu sa vorbim ca si cand nu mai exista. Dupa atatia ani ii auzim glasul si ii vedem veselia, bucuria atunci cand putea darui. Un astfel de om se naste probabil odata la un secol”, a spus Monica Pop.

A murit sotia lui Cornel Dinu!

A MURIT SOTIA LUI CORNEL DINU: „Vreau sa fim lasati sa purtam demn suferinta!”

Silvia Dinu, sotia administratorul delegal al clubului FC Dinamo Cornel Dinu, a decedat dupa o grea suferinta. Silvia Dinu (63 de ani), de profesie jurist, avea probleme de diabet, recent fiindu-i amputat cel de-al doilea picior, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Ea suferea si de ciroza, avand si probleme cardiace.

In iulie, administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, a fost operat pe cord, in aceasta vara. El a fost supus unei interventii de by-pass coronarian.

In 16 septembrie, Dinu a parasit spitalul iar a doua zi fiul sau, Cornel, s-a casatorit.

author avatar
Ciprian Purice
1.401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger