AcasăNewsDOVADA suprema de IUBIRE, in tragedia de la Muntenegru: Si-a SALVAT nepotul...

DOVADA suprema de IUBIRE, in tragedia de la Muntenegru: Si-a SALVAT nepotul cu pretul vietii lui! (VIDEO)

Gest emotionant din partea unui roman din autocarul de pe soseaua mortii din Muntenegru: si-a aparat nepotul cu pretul vietii lui, punandu-si propriul trup drept scut intre copil si tot ceea ce l-ar fi putut vatama.

Omul de afaceri Nicolae Dervis, din Arges, a pus viata nepotului mai presus de viata proprie, salvatorii povestind ca l-au gasit pe copilul de opt ani in bratele bunicului sau. Nicolae Dervis se afla in autocar, alaturi de sotia lui Maria si de nepotelul lor, in varsta de 8 ani. Din pacate, singurul din familie care a supravietuit accidentului a fost copilul, salvat cu pretul vietii bunicului.  Cei care au scapat din cosmarul de la Muntenegru au povestit ca barbatul l-a aparat cu propriul trup pe cel mic, noteaza rtv.ro.

Accidentul a avut loc in apropierea unei manastiri, loc pe care omul de afaceri si-ar fi dorit foarte mult sa-l viziteze, fiind un om foarte credincios, dupa cum spun cei care-l cunosc, dovada stand chiar biserica  din satul natal, Valea Brazilor, ridicata din banii lui – patru miliarde de lei vechi fiind donati de Nicolae in acest scop.

„Domnul Dervis este pictat deasupra usii de la intrare, aici. Un om deosebit, cu o inima mare”, a spus preotul din sat.

17 dintre victimele accidentului din Muntenegru, adica opt morti si noua raniti, sunt din Arges. Printre ei, trei cupluri care plecasera in cea mai frumoasa vacanta a vietii, ghidul si sotul ei si parintii unui fost consilier local din Curtea de Arges. In accident au fost raniti si mai multi turisti din Vrancea.

Accidentul s-a produs duminica, la Grlo, pe o sosea dintr-o regiune montana la 30 de kilometri nord de Podgorita, capitala Muntenegrului.

Foto: infocurteadearges.ro

author avatar
Alina Costache
1.547 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger