AcasăNewsDouă vagoane dezafectate au luat foc în stația București Basarab. Anunțul CFR...

Două vagoane dezafectate au luat foc în stația București Basarab. Anunțul CFR Călători despre circulația trenurilor

sursa foto: antena3.ro

Pompierii au intervenit, miercuri, cu mai multe autospeciale, în Capitală, lângă Gara de Nord, pentru a stinge un incendiu ce a cuprins două vagoane dezafectate. Din primele informații, nu sunt persoane rănite.

CFR Călători a transmis că incendiul a avut loc în stația București Basarab. Au fost afectate două vagoane dezafectate. S-a dat alerta, astfel că spre locul incidentului s-au deplasat rapid mai multe autospeciale ale pompierilor.

„CFR Călători informează că în data de 27 septembrie a.c., s-a produs un incendiu la 2 vagoane dezafectate din stația București Basarab.

Conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a fost avizat Serviciul de urgență 112, iar echipele de intervenție specială s-au deplasat la fața locului pentru stingerea incendiului”, a transmis compania de transport feroviar, într-un scurt comunicat.

CFR Călători: Circulația trenurilor nu este afectată

Alte două precizări importante au venit de la CFR Călători – principala fiind că nu au existat persoane care să fi fost rănite în urma acestei situații. „Din primele informații nu a fost găsită nicio persoană rănită.

Menționăm că circulația trenurilor nu este afectată”, a mai informat CFR Călători.

După ce s-a anunțat producerea incendiului, la 112, către locul intervenției au fost mobilizate şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi două ambulanţe SMURD. Pompierii au reușit localizarea incendiului, astfel că nu a mai existat pericolul să se extindă la alte garnituri de tren.

author avatar
Andrei Coman
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger