AcasăNewsDouă vagoane au ars ca torţele în gara din Cluj-Napoca. Pompierii au...

Două vagoane au ars ca torţele în gara din Cluj-Napoca. Pompierii au aflat rapid cine a aprins focul

incendiu

Un incendiu a avut loc, duminică dimineață, în Gara din Cluj Napoca. Focul a cuprins două vagoane dintr-o garnitură de tren care era garată.

Pompierii au intervenit la un incendiu produs la două vagoane dintr-o garnitură dezafectată, garată pe o linie adiacentă din Gara Cluj-Napoca, informează ISU Cluj.

Oamenii străzii au vrut să se încălzească

Primele verificări făcute de către pompieri arată că, cel mai probabil, focul a fost aprins de persoane fără adăpost, care voiau să se încălzească în unul dintre vagoane.

Prin dispeceratul comun din cadrul ISU Cluj, a fost anunţată compania naţională de căi ferate pentru a se opri alimentarea cu energie electrică a liniilor de înaltă tensiune situate deasupra garniturii de tren”, a anunţat ISU.

Un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a suferit răni minore, a fost transportat la spital. Conform primei evaluări, acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feţei şi suspiciuni de intoxicaţie cu fum.

Poliţiştii au deschis dosar penal

Conform primei evaluări, acesta prezenta arsuri superficiale la nivelul feței și suspiciuni de intoxicație cu fum”, anunță ISU Cluj.

„Cercetările preliminare arată că incendiul a pornit de la focul aprins de persoane fără adăpost, într-unul dintre vagoane, pentru a se încălzi”, precizează reprezentanţii pompierilor.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și vătămare corporală din culpă, a transmis IPJ Cluj.

author avatar
Andrei Ștefan
342 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger