AcasăNewsDouă trenuri s-au ciocnit, în Tunisia: peste 90 de oameni au fost...

Două trenuri s-au ciocnit, în Tunisia: peste 90 de oameni au fost răniți- VIDEO de la fața locului

Două trenuri s-au ciocnit, în Tunisia: peste 90 de oameni au fost răniți- VIDEO de la fața locului (sursa foto: captură video Twitter)

Salvatorii au intervenit urgent pentru a prelua și a duce cât mai rapid la spital persoanele care au avut de suferit de pe urma unui accident feroviar.

Două trenuri de pasageri s-au ciocnit frontal, luni dimineață, în Tunisia. Potrivit france24.com, 95 de persoane au fost rănite.

Incidentul în care au fost implicate cele două trenuri a avut loc în zona Jbel Jelloud, la periferia de sud a capitalei tunisiene, Tunis. Din câte a precizat un purtător de cuvânt al Apărării Civile, Moez Triaa, pentru AFP, doar unul dintre trenuri avea la bord pasageri, anunță sursa citată.

Oficialul a precizat că răniții au fost duși la spitale și că majoritatea acestora au suferit fracturi. Și că nu au fost situații de leziuni care să le pună viața în pericol. La fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe, echipajele medicale acordându-le îngrijiri victimelor și apoi preluându-le pentru a le duce la spital.

De altfel, imaginile înregistrate la fața locului și ajunse pe Internet, respectiv pe Twitter, surprind momentele în care în zonă au ajuns salvatorii, fiind o adevărată forfotă în perimetrul în care s-a produs coliziunea.

Încă nu se cunosc informații cu privire la posibilele cauze ale ciocnirii celor două garnituri.

 

69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger