AcasăNewsDoua trenuri de pasageri s-au lovit, in Italia: cel putin 11 morti...

Doua trenuri de pasageri s-au lovit, in Italia: cel putin 11 morti (VIDEO)

Un grav accident feroviar a curmat vietile mai multor calatori aflati la bordul a doua garnituri de pasageri care au intrat in coliziune,  marti in jurul pranzului (ora locala).

UPDATE: Un nou bilant din directia Italiei indica 20 de morti si peste 30 de raniti, 18 persoane suferind leziuni grave, din cate anunta Corriere della Sera. E important de precizat faptul ca sunt inca persoane ramase prinse intre fiarele contorsionate la care salvatorii fac eforturi sa ajunga pe cat de curand posibil.

–-

Operatiunea de salvare e in plina desfasurare la acest moment. Interventia echipajelor de prim-ajutor- cadre medicale, pompieri, dar si a cel putin unui elicopter- este una de proportii, avand in vedere proportiile accidentului. Din cate anunta presa locala, cel putin 11 oameni au pierit dupa ce trenurile au ajuns sa se loveasca. De asemenea, exista si mai multi raniti, pentru care se fac eforturi in vederea acordarii, intr-un timp cat mai scurt, a primului-ajutor.

[youtube]byTBvnmwpFc[/youtube]

Accidentul a avut loc in sudul statului Italian, in apropiere de Bari. Momentan nu se stie cum anume au ajus cele doua garnituri sa se loveasca, fiind prematur sa se faca precizari, avand in vedere ca ancheta e in plina desfasurare. Zona in care a avut loc accidentul a fost izolata, astfel incat – pe masura ce salvatorii ajuta victimele- specialistii sa poata preleva probe necesare elucidarii conditiilor producerii impactului.

IMAGINI LIVE de la locul accidentului AICI.

[youtube]byTBvnmwpFc[/youtube]
sursa foto: captura video

author avatar
Cristina Stefan
198 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger