AcasăNewsDouă tramvaie s-au tamponat în Capitală

Două tramvaie s-au tamponat în Capitală

Un incident în care au fost implicate două tramvaie a avut loc luni dimineață, în Capitală. Totul s-a întâmplat chiar pe 1 mai.

E vorba de două tramvaie care s-au tamponat față-spate, luni, în incinta depoului Militari, pe linia 25, potrivit romaniatv.net. Totul s-ar fi întâmplat la ieșirea din incinta depoului Militari.

Din câte s-a aflat la Societatea de Transport București (STB) incidentul a avut loc la ora 04:40. Vagonul 3825, linia 25, a lovit cu fața în spate vagonul 3832, linia 25.

O comisie va analiza incidentul

De la nivelul STB s-a transmis că luni se vor descarca datele de pe computerul de bord. Mai mult, se va constitui o comisie de analiză tehnică a evenimentului.

„În paralel se vor face verificări referitoare la respectarea regulamentului intern al STB SA și se vor lua măsurile ce se impun”, conform sursei citate.

Și tot STB a anunțat că „ambele vagoane rămân imobilizate până la efectuarea constatării”. „Societatea de Transport Bucuresti STB SA se va implica în reparația celor două tramvaie astfel încât perioada de imobilizare să fie cât mai scurtă, costurile urmând să fie recuperate de la persoanele vinovate”, transmite societatea care asigură transportul public în Capitală.

În urmă cu câteva zile, primarul Capitalei anunța că fusese pus în circulație ultimul tramvai Astra Imperio pe linia 25. „Este vorba despre cel de-al 12-lea vehicul introdus pe acest traseu.

Cele 12 tramvaie noi vor asigura o suplimentare a capacității actuale de transport de 3.100 călători/oră/sens cu aproximativ 17%”, transmitea Nicușor dan în 23 aprilie.

Conform precizărilor primarului general, linia de tramvai 25 „este una dintre cele mai importante și intens circulate din Capitală”, care face legătura între cartierul Militari și zona de sud a orașului, traversând cartiere precum Militari, Drumul Taberei, 13 Septembrie, Rahova, Giurgiului.

author avatar
Andrei Coman
405 afisari

2 COMENTARII

 1. „O comisie va analiza incidentul”
  Trebuie să recunoaștem că majoritatea dintre noi avem, am avut sau/și vom avea slujbe neesențiale, de tăiat frunze la câini. Productivitatea și automatizarea au făcut ca peste 80% din forța de muncă să nu fie nevoie să muncească. Doar 2% lucrează în agricultură în occident de cîțiva zeci de ani. Ne țin doar ocupați făcîndu-ne viața mizeră, ne aruncă doar oscioare și acelea modificate genetic, și, ce-i mai rău, irosindu-ne-o.

 2. „incidentul a avut loc la ora 04:40”

  -doar „oamenii muncii” (fara bun simt si spirit de auto-conservare)
  au nevoie de tramvai la ora aia.
  (vatmanii,
  de exemplu)

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri