AcasăNewsDouă tramvaie, făcute ZOB în Bucureşti, după ce s-au ciocnit violent! Trei...

Două tramvaie, făcute ZOB în Bucureşti, după ce s-au ciocnit violent! Trei oameni au ajuns la spital (VIDEO)

Accident grav, duminică dimineaţă, între două tramvaie, în Bucureşti. Evenimentul rutier a avut loc în zona Ștefan cel Mare. Mijloacele de transport în comun s-au ciocnit.

Răniţii care au ajuns la spital sunt cei doi vatmani și un călători.

Cum s-a produs accidentul?

Potrivit martorilor, tramvaiul 5, care se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare, avea macazul schimbat și s-a ciocnit cu tramvaiul 1, care venea pe aceeași linie, dar în sens opus,.

STB a anunțat că traficul este blocat la intersecția Sos. Stefan cel Mare cu Str. Lizeanu din cauza unui eveniment de circulație.

„Pentru preluarea fluxului de calatori s-a infiintat linia naveta 601, de la Bucur Obor, pana la Gara Basarab”, a transmis compania de transport public.

Eroare umană

Potrivit Digi24, directorul STB Daniel Istrate a declarat că din primele informații pare că accidentul a fost produs în urma unei erori umane, a unuia dintre vatmani. O anchetă are deja loc pentru a staboli cauzele incidentului.

Accidentul, care a avut loc înainte de ora 7.00 dimineața, s-ar fi petrecut după ce unul din tramvaie s-a înscris să ia o curbă spre strada Maica Domnului, în timp ce un altul mergea înainte. Cele două tramvaie s-au ciocnit frontal.

author avatar
Andrei Ștefan
787 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger