AcasăNewsDoua TIR-uri si o masina, accident pe Autostrada Soarelui: un om a...

Doua TIR-uri si o masina, accident pe Autostrada Soarelui: un om a murit

Într-una dintre mașini se aflau patru oameni, în cealaltă cinci. Doi dintre ei nu au supraviețuit

Echipele de interventie pentru situatii de urgenta – medicii si specialistii de la descarcerare- au intervenit, la primele ore ale zilei de vineri, pe Autostrada Soarelui, care leaga Bucurestiul de judetul Constanta, la locul unui accident in care au fost implicate doua TIR-uri si un autoturism.

Din cate a anuntat, vineri dimineata, Centrul Infotrafic al Politiei Romane, coliziunea a avut loc in jurul orei 1.30, la kilometrul 45 al A 2, pe sensul de mers dinspre Constanta spre Capitala, mai exact pe sectorul autostrazii situat intre Lehliu Gara si Fundulea.

Din cate mentioneaza oamenii legii, intr-o prima faza autoturismul a lovit din spate primul autotren, iar ca urmare a impactului, TIR-ul s-a oprit pe carosabil, alegandu-se cu probleme tehnice, in timp ce masina a ajuns in afara suprafetei asfaltate. In tot acest timp, insa, primul TIr a fost lovit din spate de un alt autotren. Din pacate, in urma impactului, soferul celui de-al doilea TIR a pierit, ca urmare a ranilor suferite.

Conform aceleiasi surse, circulatia in zona a fost afetata atat in dupa producerea accidentului, cata vreme s-a desfasurat operatiunea de descarcerare, cat si in aceasta dimineata, in jurul orei 7.30, pe perioada cat s-a remorcat unul dintre TIR-urile implicate in accident. Intre timp, traficul rutier s-a reluat in conditii normale.

233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger