AcasăNewsDoua TIR-uri au luat foc pe DN 17, la Vama

Doua TIR-uri au luat foc pe DN 17, la Vama

Locuitorii unei comune sucevene au fost martorii unor imagini greu de privit, ca urmare a unui accident produs marti la amiaza, pe raza judetului Suceava, si in acre au fost implicate doua TIR-uri.

La scurta vreme de la producerea accidentului, martorii au cerut ajutor. Pompierii au fost chemati pentru a stinge flacarile care au cuprins initial doar unul dintre autotrenuri. Pana sa fie lichidat, incendiul a afectat serios si celalalt vehicul de transport marfa implicat in coliziune.

Cele doua TIR-uri s-au lovit in jurul orei 14, pe DN 17, drum ce face legatura intre Suceava si campulung Moldovenesc. Din primele date, facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, impactul a avut loc la intrarea in comuna suceveana Vama.

Se pare ca unul dintre autotrenuri a derapat si cum soferul nu ar mai fi putut controla vehiculul de mare tonaj, l-a acrosat si pe celalalt. In urma impactului, s-a declansat si incendiul.

Accidentul a ingreunat circulatia in zona, traficul rutier fiind blocat o vreme, iar ulterior reluat pe un singur fir, alternativ.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger