AcasăNewsDoua TIR-uri au luat foc pe DN 17, la Vama

Doua TIR-uri au luat foc pe DN 17, la Vama

Locuitorii unei comune sucevene au fost martorii unor imagini greu de privit, ca urmare a unui accident produs marti la amiaza, pe raza judetului Suceava, si in acre au fost implicate doua TIR-uri.

La scurta vreme de la producerea accidentului, martorii au cerut ajutor. Pompierii au fost chemati pentru a stinge flacarile care au cuprins initial doar unul dintre autotrenuri. Pana sa fie lichidat, incendiul a afectat serios si celalalt vehicul de transport marfa implicat in coliziune.

Cele doua TIR-uri s-au lovit in jurul orei 14, pe DN 17, drum ce face legatura intre Suceava si campulung Moldovenesc. Din primele date, facute publice de catre reprezentantii Centrului Infotrafic, impactul a avut loc la intrarea in comuna suceveana Vama.

Se pare ca unul dintre autotrenuri a derapat si cum soferul nu ar mai fi putut controla vehiculul de mare tonaj, l-a acrosat si pe celalalt. In urma impactului, s-a declansat si incendiul.

Accidentul a ingreunat circulatia in zona, traficul rutier fiind blocat o vreme, iar ulterior reluat pe un singur fir, alternativ.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger