AcasăNewsDoua sute de luptatori fiorosi - transformati in „fetite” pentru pedofilii...

Doua sute de luptatori fiorosi – transformati in „fetite” pentru pedofilii din Germania. Minori scosi la produs de antrenorii de K1

Procurorii DIICOT au retinut ieri trei antrenori de K1, acuzati ca i-au transformat pe copiii pe care-i antrenau la sala in „fetite” pentru pedofilii din Germania.

Marian Corneliu Serban (medalion stanga) si Vasilica Begiu (medalion dreapta) au dus 200 de tineri la produs, in Germania

Florin Boboc, Marian Corneliu Serban si Vasilica Begiu, sportivi legitimati la clubul „Respect Gym” din Craiova, practicanti de box si K1, sunt acuzati de anchetatori ca au pus bazele unei retele de proxenetism masculin.

Florin Boboc, unul dintre antrenorii de la Respect Gym Craiova, este acuzat de proxenetism

In perioada 2009-2011, cei trei au racolat si transportat in Germania, zeci de tineri, in scopul intretinerii de relatii sexuale contra cost cu cetateni germani.

Corneliu Serban, in fata Portii Branderburg, alaturi de cativa tineri pe care i-a dus la Berlin

Mai mult, „prostituatii” participau in Germania nu  doar la orgii platite, ci si la realizarea unor filme XXX. Procurorii estimeaza ca numarul baietilor racolati si exploatati sexual este de peste 200,  printre acestia aflandu-se si foarte multi minori. Din tranzactiile financiare efectuate de catre suspecti rezulta un profit de aproximativ 150.000 de dolari, insa, cu siguranta, suma este mult mai consistenta.

„Nu-l cred in stare de asa ceva”

Reporterii „National” au descoperit ca unul dintre suspecti, Vasilica Begiu, n-a pus la saltea banii obtinuti de pe urma copiilor. A mers in concedii la mare, a aruncat cu euro la lautari si si-a facut si nunta. Jurnalistii nostri au discutat ieri si cu sotia lui Begiu, Raluca. Tanara este convinsa ca procurorii DIICOT au comis o mare greseala si barbatul ei este usa de biserica. „Nu cred nimic din ce se spune! Este nevinovat, nu il cred in stare de asa ceva. L-au retinut…Iar eu sunt gravida”, a ingaimat femeia. Vasilica Begiu a mai avut probleme cu legea si in 2011, cand politistii i-au ridicat din casa doua arme cu aer comprimat: o pusca si un pistol. Un alt proxenet, Corneliu Serban, nu s-a sfiit sa-si posteze pe Facebook pozele in care aparea alaturi de cativa tineri pe care i-a dus la plimbare la Berlin. Serban si tinerii respectivi s-au fotografiat la Poarta Branderburg, la mall, in cluburile de noapte si la piscina, unde isi etalau busturile lucrate la sala.

[nggallery id= 389]

author avatar
Narcis Voica
1.878 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger