AcasăNewsDoua surori, retinute pentru inselaciune. Ce sunt acuzate ca ar fi facut...

Doua surori, retinute pentru inselaciune. Ce sunt acuzate ca ar fi facut intr-un centru comercial din Capitala!

Doua tinere surori au ajuns in atentia oamenilor legii, dupa ce ar fi inlocuit etichetele cu preturile unor produse, achitand mai putin decat valoarea reala a acestora. Fiind acuzate de inselaciune, acestea au fost retinute.

S-au gandit ca planul lor de a profita de un alt tip de „reduceri” decat cel clasic, de sezon, nu are cum sa dea gres, de vreme ce lucrau „in familie”, insa nu s-a intamplat asa! Cele doua femei, in varsta de 25 si respectiv 29 de ani, sunt banuite ca ar fi inselat vigilenta angajatilor unui complex comercial aflat in sectorul 5, pentru a plati mai putin pentru mai multe bunuri aflate in magazinul respectiv. Potrivit comunicatului Politiei Capitalei, remis presei vineri, una dintre ele ar fi schimbat etichetele cu preturile unor produse, cat sa arate valori mai mici decat cele reale.

Apoi tanara este suspectata ca a mers la casa, unde lucra chiar sora ei, dupa cum a reiesit din verificarile oamenilor legii, iar aceasta din urma a scanat aceste coduri, emitand un bon. Femeia a parasit magazinul, miercuri la pranz, platind pentru produsele alese aproximativ 328 de lei, in locul sumei de 1.770 lei, cat era pretul real al produselor, mentioneaza sursa citata. Ca urmare, paguba cauzata magazinului respectiv a fost de 1.440 de lei, prejudiciu care a fost, insa, recuperat in intregime.

Cele doua tinere sunt cercetate pentru inselaciune, fiind retinute de catre oamenii legii.

212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger