Cauta

Două şoferiţe aproape că s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare. Una dintre ele a luat-o pe cealaltă pe capotă (VIDEO)

​O ceartă pe un loc de parcare în Arad s-a transformat într-un scandal în toată regula şi era cât pe-aci să aducă şi o tragedie. O șoferiță a plecat pe capotă cu femeia care încerca să o blocheze până la venirea poliției.

În imagini, se vede cum mașina merge cu femeia pe capotă și la un moment dat frânează, moment în care aceasta cade pe carosabil. Autoturismul a ocolit femeia care era pe jos și și-a continuat drumul.

Victima, luată pe capotă

În acel moment, victima a sunat la 112 ca să ceară ajutor pentru rezolvarea situației și s-a așezat în spatele mașinii pentru ca șoferița să nu poată să plece.

Scene oripilante filmate în Arad, în trafic

Pentru că șoferița nu se oprea, femeia s-a dat la o parte însă s-a așezat apoi în fața mașinii. Șoferița a accelerat și a luat-o pe capotă pe victimă, iar apoi a accelerat conducând cu victima pe capotă câțiva metri, înainte să pună o frână și s-o trântească la pământ.

În ziua de 4 aprilie a.c., în jurul orei 15,50, a fost sesizat, prin 112, un scandal între două femei, pe Bd. Gheorghe Magheru, din municipiu. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, pe fondul unul conflict spontan, o femeie de 65 de ani, din Arad, ar fi accidentat o femeie de 35 de ani, din Arad.

Victima a fost transportată la spital în vederea evaluării stării sale și acordarea de îngrijri medicale. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Micalaca, pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale care se impun, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a precizat Poliția.

Ultimele stiri

  • Noi amănunte în cazul morții Raisei, copila de 2 ani din Dolj. Cine e principalul suspect/Ce povestește bunica fetiței – VIDEO
  • AUR, Smirnă și Tămâie. Magia prin care libanezul Murad se vrea împărat la Mangalia, să-și bage calul troian în Primărie
  • Firea ajunge la 4 procente în spatele lui Nicușor Dan, iar Piedone coboară pe locul 4 și s-ar putea retrage din cursă
  • Gabriela Firea: Foișor e în topul european al spitalelor de ortopedie
  • S-a aflat! Digi nu poate cumpăra – încă – Telekom România. Ce se întâmplă cu tranzacția anului
  • S-a dat alerta pe o stradă din Capitală! Grenadă găsită la vila familiei Andreei Tonciu: „Vă dați seama, dacă nu venea…”
  • Care sunt politicienii în care românii au cea mai multă încredere, conform unui sondaj recent
  • Natura s-a dezlănțuit! Ploile torențiale și grindina au făcut prăpăd în zona Moldovei – VIDEO
  • Reţea de trafic cu Ozempic vândut „la negru”. 13 persoane, reţinute de către oamenii legii din București. Detalii incredibile din dosar
  • Comunicat de presă AGRI-EW
  • Exit mobile version