AcasăNewsDouă şoferiţe aproape că s-au luat la bătaie pentru un loc de...

Două şoferiţe aproape că s-au luat la bătaie pentru un loc de parcare. Una dintre ele a luat-o pe cealaltă pe capotă (VIDEO)

​O ceartă pe un loc de parcare în Arad s-a transformat într-un scandal în toată regula şi era cât pe-aci să aducă şi o tragedie. O șoferiță a plecat pe capotă cu femeia care încerca să o blocheze până la venirea poliției.

În imagini, se vede cum mașina merge cu femeia pe capotă și la un moment dat frânează, moment în care aceasta cade pe carosabil. Autoturismul a ocolit femeia care era pe jos și și-a continuat drumul.

Victima, luată pe capotă

În acel moment, victima a sunat la 112 ca să ceară ajutor pentru rezolvarea situației și s-a așezat în spatele mașinii pentru ca șoferița să nu poată să plece.

Pentru că șoferița nu se oprea, femeia s-a dat la o parte însă s-a așezat apoi în fața mașinii. Șoferița a accelerat și a luat-o pe capotă pe victimă, iar apoi a accelerat conducând cu victima pe capotă câțiva metri, înainte să pună o frână și s-o trântească la pământ.

În ziua de 4 aprilie a.c., în jurul orei 15,50, a fost sesizat, prin 112, un scandal între două femei, pe Bd. Gheorghe Magheru, din municipiu. Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, pe fondul unul conflict spontan, o femeie de 65 de ani, din Arad, ar fi accidentat o femeie de 35 de ani, din Arad.

Victima a fost transportată la spital în vederea evaluării stării sale și acordarea de îngrijri medicale. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Micalaca, pentru clarificarea împrejurărilor în care a avut loc fapta și luarea măsurilor legale care se impun, într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, a precizat Poliția.

author avatar
Andrei Ștefan
545 afisari

3 COMENTARII

  1. Frumos, oamenii pierd rațiunea. Sa vedem când o sa incepaa sa ii ia pe capita pe așa zișii aleși.
    Va spun eu, nu e departe momentul in care nu vor mai fi in siguranta pe străzi.
    Și nu ii va putea apăra nimeni. Ca nu va fo vorba despre conspiraționiști, sau cine știe ce organizate chestii, ci vor fi oameni așa ziși normali care o sa o ia razna. Ca noi spunem ca ei, plecam capul alea alea – nu eu dar ăștia de o vor lua razna – și la um moment dat face click.
    O sa for foarte amuzant de privit. Habar nu i teleg de ce unii își iau viața de disperare dar nubian un vinovat adevărat înainte. Asta o sa se schimbe curand, am văzut asta.
    Sa vedem atunci distractie ca serviciile o sa fie neputincioase ca o sa fie acțiuni aleatorii, neprevăzute, oameni care din teama sa trăiască cum simt fac ce trebuie Oana ce le cedează tărtăcuța și nu sint aia dr amenință pe ici pe coli rețele, anonimii comentarii etc. Ci aia care ascund tot Oana ce o iau pe arătura. Nu se arată.
    Super fun o sa fie sa stea ăștia in bunkerele ca șobolanii cu ce avere au adunat sa stea in găuri pe teancuri de bani și altele super fun!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger