AcasăNewsDoua retineri si o ipoteza in cazul bataii incasare de profesorul Oprean

Doua retineri si o ipoteza in cazul bataii incasare de profesorul Oprean

La aproape o luna si jumatate de cand profesorul universitar Mircea Oprean a ajuns pe mana medicilor, dupa ce fusese lovit in curtea Politehnicii, oamenii legii bucuresteni au anuntat retinerea a doi suspecti in cazul acestei agresiuni.

Mai mult, a aparut si o ipoteza in dreptul posibilului motiv pentru care s-ar fi ajuns la aceasta situatie reprobabila – si anume o eventuala razbunare. Inca nu a fost facuta un anunt oficial cu privire la cauzele declansarii incidentului. Ce au anuntat politistii, intr-un comunicat, este faptul ca „persoana vatamata a declarat ca il banuieste pe suspectul C.G.V. de o implicare in acest conflict pe fondul unor neintelegeri mai vechi care au aparut intre ei”.

Pana la momentul de fata se stie ca, recent, s-au facut trei perchezitii pe raza Capitalei, ca in „cauza au fost efectuate cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, amenintare, distrugere, port sau folosire fara drept de obiecte periculoase, si tulburarea ordinii si linistii publice, toate prev. de Codul Penal” si ca doi tineri au fost retinuti pentru 24 de ore.  Acestia „apartin unei zone a sportivilor si luptatorilor profesionisti (practicanti de kickboxing, MMA, kempo), fiind de notorietate ca asocierea in acest grup poate genera conficte stradale cu impact mediatic avand ca motive castigarea notorietatii, transarea unor conflicte intre acestia si apropiati ai lor si alte persoane”, din cate s-a mai anuntat din directia DGPMB.

foto: captura Antena3

author avatar
Andrei Coman
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger