AcasăNewsDoua persoane, ranite grav intr-o explozie puternica la un bloc din Galati

Doua persoane, ranite grav intr-o explozie puternica la un bloc din Galati

Doua persoane au fost ranite grav intr-o explozie puternica  ce s-a produs la un bloc din Galati in dimineata zilei de vineri.

Potrivit autoritatilor, deflagratia s-a produs din cauza unei butelii care a explodat. Doua persoane au fost transportate la spital cu rani grave si 25 de apartamente au fost afectate. Potrivit purtatorului de cuvant a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta  victimele au fost transportate la Spitalul Sfantul Apostol Andrei.

Se pare ca problema este una mai veche si ca mai multi locatari au semnalat aceasta situatie autoritatilor, insa, conform Romania TV, nu s-a luat nicio masura. Blocul nu are gaze, astfel ca multi locatari foloseau instalatii improvizate pentru a se incalzi.

Dintre persoanele ranite, una a suferit arsuri grave la nivelul fetei si bratelor, iar cealalta are o mana fracturata. De asemenea, o persoana a avut nevoie de ingrijiri la fata locului, dupa ce a suferit un atac de panica. In plus, structura de rezistenta a imobilului nu a fost afectata. Locatarii in a caror apartamente nu se poate locui vor primi module pe care le poata folosi drept locuinta, pana reparatiile vor fi finalizate.

author avatar
Andra Nesu
227 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger