AcasăNewsDoua persoane au fost ranite grav in urma unui incendiu

Doua persoane au fost ranite grav in urma unui incendiu

Doi bucuresteni au fost raniti dupa ce, sambata noapte, casa  in care locuiau a luat foc. Cei doi au incercat sa stinga singuri incendiul alegandu-se cu arsuri grave.

Doi bucuresteni, sot si sotie au fost raniti grav dupa ce, sambata noapte, casa in care locuiau, situata in cartierul Brancoveanu, a luat foc. Pana la sosirea pompierilor, acestia au incercat sa stinga singuri incendiul, alegandu-se cu rani grave ce le-au curpins intre 30% si 50% din suprafata corpului.

Potrivit pompierilor, sambata spre duminica, in jurul ore 2.30, din cauza fumului gros, cei doi s-au trezit observand ca le-a luat foc casa. Au incercat sa stinga singuri focul si, vazand ca nu reusesc, au sunat la 112. Salvarea acestora a fost reprezentata de pompieri, care i-au scos din locuinta inainte de a fi mistuiti de flacari.

„Este vorba de un barbat de aproximativ 46 de ani si de o femeie de 44 de ani. Pacientul masculin are arsuri de gradul doi si trei pe 50% din suprafata corporala. Pacienta de sex feminin are arsuri de grad 2-3 pe aproximativ 30% din corp”, a declarat medicul Mihai Borsa, de la SMURD, citat de RTV.

In urma incendiului a fost ranit si un copil ce locuia la etajul superior, acesta intoxicandu-se cu fum. A fost transporttat la spital, starea sa de sanatate fiind buna.

Pompierii au demarat o ancheta pentru a stabili care sunt cauzele producerii incendiului.

author avatar
Ionut Zgimbau
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger