AcasăNewsDoua noi atentionari COD GALBEN de la ANM

Doua noi atentionari COD GALBEN de la ANM

Inca de la primele ore ale acestei ultime zile a saptamanii si pana la pranz, un anume fenomen care se va semnala atat in zona Deltei si a judetului de la malul marii, cat si in alte doua judete ar putea sa le dea ceva batai de cap locuitorilor sau turistilor.

Este vorba despre vant, fenomen care, din cate anunta specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie intr-o atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.r) se va semnala, cel putin pana la ora 11.30, in sudul judetului Sibiu, precum si in zona montana a acestuia, dar si in municipiul cu acelasi nume, dar si in sudul judetului Brasov, inclusiv la Bran, in Rasnov, Codlea si orasul Brasov. Din cate precizeaza expertii in meteorologie, in aceste zone vantul va ajunge sa aiba, la rafala, viteze de 55-60 km/h, si chiar mai mari de atat, in zona montana inalta, respectiv de peste 80-90 km/h.

Totodata, o alta atentionare COD GALBEN, tot de tip nowcasting, vizeaza judetele Constanta si Tulcea, indeosebi, din cate precizeaza meteorologii, in zona costiera si in Delta Dunarii, unde vantul va sufle cu viteze de peste 55-65 km/h.

foto: reporterntv.ro

199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger