AcasăNewsDoua motociclete si un TIR, accident grav pe DN7!

Doua motociclete si un TIR, accident grav pe DN7!

Cei care vor un carnet de conducere pentru motociclete pot sustine examenul in termen de un an de la efectuarea pregatirii teoretice si practice

Momente de groaza pentru participantii la trafic care au fost martorii unui accident grav, produs duminica la amiaza, pe DN 7.

Din motive care urmeaza sa fie elucidate de catre oamenii legii, in cadrul unei anchete, unul dintre motociclisti a intrat cu viteza intr-un autotren. In accident a mai fost implicat un alt vehicul pe doua roti. Accidentul din judetul Arad s-a soldat cu ranirea celor doi barbati, dar si, potrivit presei locale, a unei femei aflate pe una dintre motociclete. Toti au fost preluati de medicii care au ajuns de urgenta la fata locului si transportati la spital.

Conform Centrului Infotrafic al Politiei Romane, accidentul a avut loc cu doar cateva minute inainte de ora 14, in zona localitatii aradene Petris. Ca urmare a gravitatii impactului, circulatia in zona a fost oprita pe ambele sensuri peste o ora si jumatate, rastimp necesar, printre altele, acordarii primului-ajutor ranitilor, dar si a efectuarii masuratorilor necesare investigatiei.

144 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger