AcasăNewsDoua masini s-au lovit pe DN 2, langa Movilita

Doua masini s-au lovit pe DN 2, langa Movilita

Un apel la numarul unic de urgenta a anuntat, duminica la amiaza, producerea unui accident de circulatie in care au fost implicate doua autoturisme.

UPDATE 2: Circulatia in zona a fost reluata, pe un singur sens, alternativ, au anuntat, la ora 13.55, reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei.

UPDATE 1: O batrana a pierit, iar o alta femeie, in varsta de aproximativ 50 de ani, si un copil au fost raniti. Cele doua victime au fost preluate de medici si duse de urgenta la spital,pentru investigatii suplimentare, copilul fiind adus la Bucuresti, anunta antena3.ro. Din pacate, pentru salvarea batranei, medicii nu au mai putut face nimic.

Din cate se pare, femeile se aflau intr-un autoturism condus de cea in varsta de circa 50 de ani. La un moment dat, soferita a incercat sa faca o manevra catre stanga, pentru a ajunge, de pe DN 2, pe un drum secundar, fara sa realizeze pericolul la care se expun, in conditiile in care un autoturism – care circula regulamentar – se apropia tot mai mult. Din nefericire, conducatorul auto al celeilalte masini – in care se afla si minorul- nu a mai putut face nimic pentru a evita impactul.

––

Dupa ce, la finele saptamanii trecute, pe DN 2, drumul national ce face legatura intre Bucuresti si Urziceni, a avut loc un alt accident grav, soldat cu pierderi de vieti omenesti, duminica s-a produs o alta coliziune rutiera.

De aceasta data, colziunea dintre cele doua autoturisme s-a produs in zona localitatii Movilita, din judetul Ialomita, anunta Infotrafic.

Momentan, despre accidentul de astazi se cunosc putine informatii si nu se stie daca exista victime ale acestui eventiment rutier nefericit. Se stie doar ca impactul rutier a dus la blocarea drumului, in zona in care s-a produs accidentul, pe ambele sensuri, astfel ca traficul rutier pe DN2 este oprit in totalitate.

Politistii ajunsi in zona urmeaza sa stabileasca exact ce anume a dus la producerea impactului si cine se face vinovat de situatia nedorita aparuta in trafic.

author avatar
Cristina Stefan
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger