AcasăNewsDoua maicute, la capataiul Regelui Mihai

Doua maicute, la capataiul Regelui Mihai

Principesa Margareta si Principele Radu vor petrece cateva zile cu Regele Mihai, la resedinta sa din Elvetia, cu ocazia sarbatorilor pascale. Familia regala a anuntat ca starea de sanatate a regelui este stabila si ca este supravegheat permanent de un echipaj medical.

Regele Mihai I, Principesa Mostenitoare Margareta, Principele Radu si Principesa Maria petrec impreuna momente in familie, in zilele care preced marea sarbatoare a Pastelui si in Saptamana Mare(…)Regele Mihai I este inconjurat permanent de o eminenta echipa medicala, de membri ai Casei Majestatii Sale detasati in Elvetia si de doua maicute ortodoxe. Starea de sanatate a Majestatatii Sale este stabila, se mentioneaza pe pagina de Facebook a Familiei Regale. Regele Mihai are 95 de ani si s-a retras, anul trecut, din viata publica, dupa ce a fost diagnosticat  cu leucemie cronica si a fost supus unei operatii chirurgicale la o clinica din Lausanne. Ulterior, ultimul monarh din Europa de Est a transmis un mesaj prin care a anuntat ca rolul sau va fi luat in public de fiica sa, Principesa Margareta. Dupa abdicare, in 1949 Regele Mihai si Regina Ana s-au mutat la Lausanne si apoi in Anglia. In 1956 Familia Regala a revenit in Elvetia, in oraselul Versoix, aflat pe malul lacului Leman, in apropiere de Geneva, unde a locuit peste 45 de ani.

author avatar
Bogdan Borcea
226 afisari

1 COMENTARIU

  1. Poate doar acum te-au ajuns suferintele soldatilor tradatiarmatei Sovietice in august 1944 si cel al aurului luat din Romania, ca pret al tradarii tale regale…dinozaurii si fatele lor, in virtutea dreptului divin…puneti 10 calugarite la capataiul sau, caci are destule pacate !!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger