AcasăNewsDoua judete din tara, sub atentionare COD GALBEN. Sunt anuntate ploi, vant...

Doua judete din tara, sub atentionare COD GALBEN. Sunt anuntate ploi, vant si grindina!

Umbrelele le vor fi de mare folos, in urmatoarele ore, locuitorilor din nord-estul judetului Satu-Mare, dar si celor din Maramures. Aceste zone din tara se afla la acest moment sub atentionari nowcasting COD GALBEN de vreme instabila.

O astfel de atentionare se mentine in vigoare, pana la 14.30, pentru nord-estul judetului Satu-Mare, in special in zona localitatilor Homorodu de Mijloc, Barsau de Sus, Crucisor si in zona Halmeu, Turulung, Livada, Orasu Nou, Certeze, Camarzana, Turt, Batraci, precizeaza reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie. In aceste regiuni sunt anuntate ploi de peste 25 l.mp, insotite de intensificari de scurta durata a vantului, dar si de grindina de mici dimensiuni, si descarcari electrice.

Totodata, o atentionare nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, valabila pana la 15.30, este valabila pentru localitatile Farcasa, Valea Chioarului, Copalnic Manastur, Targu Lapus, Sacalaseni, dar si in Sapanta, Rona de Sus, Repedea, Viseu de Jos, Ocna Sugatag, Firiza, din judetul Maramures. Si in aceste zone va ploua destul de insemnat cantitativ, intensificarile vantului, dar si fulgerele si, izolat, caderile de grindina, nelipsind din peisaj, conform prognozei anuntate, duminica, de catre meteorologi.

Sursa foto: ziarul de vrancea.ro

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger