AcasăNewsDoua fete au pierit in cel mai infricosator mod cu putinta! Erau...

Doua fete au pierit in cel mai infricosator mod cu putinta! Erau cele mai bune prietene!

Se bucurau de vacanta, dar rasetele lor s-au transformat intr-o clipa in tipete de groaza. Una dintre adolescente a intrat intr-un rau, sa inoate, dar a dat semne ca se ineaca. Amica ei a sarit sa o ajute sa ajunga la mal, insa a avut aceeasi soarta:a fost inghitita de ape.

Tragedia s-a intamplat marti, intr-o localitate din Marea Britanie. Cele doua prietene, Chloe si Toni-Beth, iesisera impreuna cu alti colegi la distractie, pentru ca tot se incheiase scoala si nu mai aveau teme de facut. Au vrut sa inoate, fara sa se gandeasca vreo clipa ca asta le va fi fatal. Una dintre fete a intrat in apa unui rau, dar nu a mai putut iesi. Conform The Sun, amica ei a intrat sa incerce sa o salveze, insa curentii au fost foarte puternici, a obosit si nu a mai putut sa inoate pentru a iesi la mal.

Un alt baiat a incercat, la randul lui, sa se sara in ajutor, insa nici eforturile lui nu au dat roade, apa fiind adanca si curentii puternici. Trupurile fara viata ale celor doua prietene care au pierit inecate au fost gasite, dupa ore intregi de cautari. Familiile distruse se pregatesc sa le inmormanteze.

776 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger