AcasăNewsDouă femei suspecte au încercat să intre din ţară pe la Sighetu...

Două femei suspecte au încercat să intre din ţară pe la Sighetu Marmației. Când le-au controlat, grănicerii ŞOCAŢI de ce au găsit pe corpul lor

Două femei suspecte, care au încercat să intre în România pe la Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației i-au şocat pe poliţiştii de frontieră cu ce aveau asupra lor.

Bijuterii în valoare de peste 100.000 de lei au găsit grănicerii, ascunse pe corpul unor femei care voiau să intre în țară. Una dintre ele are dosar penal, iar cealaltă a fost amendată.

Bijuteriile sunt din aur și argint

Polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației au descoperit cele aproximativ 570 de grame de bijuterii ascunse pe corpul celor două femei. Cel mai probabil, bijuteriile sunt din aur și argint, în valoare totală de 105.000 lei. Cea care are dosar penal avea asupra ei marfă ce depășea 40.000 de lei.

Echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a procedat la efectuarea unui control amănunţit.

Astfel, asupra ambelor persoane au fost descoperite ascunse mai multe bijuterii din metal galben, posibil aur, în cantitate totală de 451,81 grame, în valoare de 103.940 lei, precum şi din metal argintiu, posibil argint, în cantitate de 122,14 grame, în valoare de 771 lei”, conform unui comunicat.

Le-au confiscat bijuteriile

În cazul femeii cu dublă cetățenie a fost confiscată, cantitatea de 125,79 gr de bijuterii din metal galben, posibil aur, în valoare de 33.890 lei și 98,96 de grame de metal argintiu, posibil argint, în valoare de 695 lei. Totodată, aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

„În ambele cazuri, bijuteriile au fost reţinute de către autoritatea vamală şi vor fi trimise spre expertizare”, mai menţionează ITPF Sigetu Marmaţiei.

author avatar
Andrei Ștefan
1.224 afisari

5 COMENTARII

  1. Din moment ce nu se specifica nationalitatea „infractoarelor”, presupun ca sunt „refugiate” din Ucraina. Mergeau sa-si schimbe agoniniseala din taberele USUK pe arme performante contra invadatorilor rusi.

  2. Doar atât? Dar drogurile și țigările de contrabandă când vor fi descoperite cu atâta operativitate?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger