AcasăNewsDouă femei din Vaslui înfruntă o acuzație gravă, după ce le-a cășunat...

Două femei din Vaslui înfruntă o acuzație gravă, după ce le-a cășunat pe un polițist!

Două femei din Vaslui înfruntă o acuzație gravă, după ce le-a cășunat pe un polițist! (sursa foto: facebook)

Un episod derulat în plină stradă și în urma căruia un reprezentant al legii a fost agresat, pe fondul a ceea ce ar fi trebuit să fie un simplu control de rutină, nu rămâne fără urmări.

În primă fază s-a aflat că două femei, din localitatea vasluiană Murgeni, au fost arestate preventiv, după scandalul ce a avut loc luna trecută. Acestea au 35 și, respectiv, 47 de ani. Arestat a fost și conducătorul auto al mașinii oprite de polițistul respectiv, conform știripesurse.ro. Mai nou, s-a aflat că atât cele două femei, cât și bărbatul vor ajunge în fața instanței. totul după ce au fost trimiși în judecată, pentru ultraj și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Scandalul datează din septembrie, mai exact din prima zi a lunii trecute. Când mașina a fost trasă pe dreapta, iar când cei trei au aflat că le vor fi ridicate plăcuțele de înmatriculare – pentru că nu dețin poliță de asigurare, conform sursei citate – a pornit un adevărat tămbălău.

”L-au agresat, lovindu-l şi trăgându-l de uniformă”

S-a aflat că omul legii a ajuns să folosească un spray lacrimogen, în încercarea de a potoli situația. Agentul ar fi fost agresat și tras de uniformă, dar și înjura. Nici autospeciala de poliție nu a scăpat de furia uneia dintre femei.

Poliţistul a plecat cu autospeciala de poliţie în urmărirea sa, reuşind să îl intercepteze pe strada Dr. Emil Juvara, unde inculpatul a proferat ameninţări şi cuvinte jignitoare faţă de poliţist, refuzând să se supună indicaţiilor acestuia. Ulterior, în zonă au ajuns şi cele două pasagere care l-au împiedicat pe poliţist să dispună măsurile legale, l-au agresat, lovindu-l şi trăgându-l de uniformă şi au proferat ameninţări şi injurii, atât faţă de acesta cât şi faţă de poliţistul local.

Poliţistul a folosit spray-ul iritant lacrimogen pentru stoparea acţiunilor celor trei persoane, ulterior acestea părăsind zona, nu înainte ca femeia de 35 de ani să arunce cu pietre în autospeciala de poliţie şi să provoace mai multe distrugeri„, din câte au transmis cei de la IPJ Vaslui.

În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a preluat cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

author avatar
Andrei Coman
201 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger