AcasăNewsDouă femei au murit după ce un tren a lovit o mașină,...

Două femei au murit după ce un tren a lovit o mașină, în judeţul Suceava. Cum se simt copiii care erau cu ele

tren

Doi copii și doi adulți sunt în stare gravă după ce un tren a lovit o mașină într-o localitate din județul Suceava. Trei victime nu sunt conștiente și cadrele medicale fac eforturi pentru a le salva viața.

Accidentul a avut loc luni în localitatea Prelipca.

Femeile au murit

Cele două femei, aflate în mașina care a fost lovită de un tren într-o localitate din județul Suceava, au murit au anunțat reprezentanții echipelor de intervenție. Doi copii sunt transportați la spital.

Coliziune între un tren şi un autoturism, pe raza localităţii Prelipca. Intervin pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă şi două ambulanţe SMURD, cu sprijinul a doua echipaje SAJ”, a transmis, luni, ISU Suceava.

Au rezultat patru victime (doi adulţi şi doi copii), toate din autoturism. Cei doi copii au fost preluați de către cadrele medicale, iar unul dintre ei este inconștient.

author avatar
Andrei Ștefan
259 afisari

4 COMENTARII

  1. Redusule de „redactor” cu două nume mici, a fugit trenul de pe șine și a lovit femeile ălea, idiotule? Nu, cretinule, acele femei au forțat bariera sau nu au oprit deloc la trecerea cu calea ferată. Și cretinele mai aveau și copii mici cu ele.

  2. Nu a intr at trenul in ele ci masina a intr at illegal in tren este o selectie naturala a ce lor care fac greseli

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger