AcasăNewsDouă cutremure, miercuri, în România, la un interval de doar câteva minute....

Două cutremure, miercuri, în România, la un interval de doar câteva minute. În ce județe s-au produs

sursa foto: romaniatv.net

Două seisme s-au produs miercuri, 26 iulie, în România, la un interval de aproximativ 20 de minute. Cutremurele au avut loc în județe diferite – Vrancea și Gorj.

Primul cutremur s-a produs la ora 13:49, în zona seismică Vrancea – județul Vrancea, la adâncimea de 104.9 kilometri, și, potrivit Institutului Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului, a avut magnitudinea ml 3.0.

Cutremurul din Vrancea s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 45km V de Focșani, 54km N de Buzău, 70km SE de Sfântu-Gheorghe, 78km E de Brașov, 87km NE de Ploiești.

Cutremur și în Gorj

După aproximativ 20 de minute, un alt cutremur a avut loc, de această dată în Oltenia. Seismul s-a produs la ora 14:10, în Oltenia, județul Gorj, la adâncimea de 15.5 kilometri, și a fost tot unul slab. A avut 2 grade pe Richter.

Acest cutremur s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 14km NV de Târgu Jiu, 65km NE de Drobeta-Turnu Severin, 72km S de Hunedoara, 86km S de Deva, 97km V de Râmnicu Valcea, 99km E de Reșița.

În decursul acestei luni în țară s-au produs mai multe mișcări telurice. Săptămâna trecută, un alt cutremur avusese loc în Oltenia – județul Gorj. S-a întâmplat în 18 iulie, la ora 23:30, când s-a produs un cutremur mediu, ce a avut 4,2 grade pe Richter.

De asemenea, în 12 iulie, la ora 12:12, în zona seismică Vrancea – județul Vrancea s-a produs un cutremur de 3,6 grade. Iar în după-amiaza zilei de 7 iulie în zona seismică Vramcea – județul Buzău avusese loc un cutremur de 4,1 grade.

573 afisari

2 COMENTARII

  1. Iar extrag nenorocitii astia gaze de sist. Pina nu pun la pamint jumate de tara nu se lasa. Slugile omv din echipa cistigatoare se fac ca ploua.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger