AcasăNewsDoua cutremure, la doar cateva ore distanta, in judetul Buzau

Doua cutremure, la doar cateva ore distanta, in judetul Buzau

Pamantul s-a cutremurat de doua ori in decursul a doar cateva ore, in judetul Buzau. Au fost, din fericire, seisme de intensitate mica.

Ambele au avut magnitudinea 2.8 pe scara Richter. Cel mai recent s-a produs la primele ore ale zilei de duminica, mai precis la ora 01.31. Miscarea telurica s-a produs la o adancime de 117 kilometri, avand epicentrul in judetul Buzau.

Precedentul seism a avut loc, in aceeasi zona, sambata seara, la ora 20.16. A fost vorba despre un cutremur ce s-a inregistrat la o adancime de 92 de kilometri.

In acelasi judet s-a produs, dupa cum multi isi amintesc, cel mai puternic seism inregistrat in Romania de la inceputul acestui an, respectiv cel din 29 martie, care a avut magnitudinea 4.9 pe Richter.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger