AcasăNewsDoua cladiri s-au prabusit in Rio de Janeiro. Cel putin patru raniti...

Doua cladiri s-au prabusit in Rio de Janeiro. Cel putin patru raniti si mai multi disparuti -VIDEO

(foto: captura site BBC)

Doua cladiri inalte s-au prabusit miercuri, in jurul orelor 21, in centrul istoric al orasului Rio de Janeiro. Potrivit unui prim bilant, patru persoane au fost ranite si alte 11 sunt disparute. Deocamdata nu se stie din ce cauza s-a produs incidentul, martorii spunand ca, inainte ca imobilele sa cada, s-ar fi auzit o bubuitura.

(foto: captura site BBC)

Echipele de salvare au reusit sa gaseasca un supravietuitor printre ruinele cladirilor. Este vorba de un barbat care fusese prins intr-un lift. Omul a apucat sa sune de pe telefonul mobil si sa ceara ajutor, informeaza BBC. Echipele continua sa caute persoanele prinse sub daramaturile constructiilor situate in spatele teatrului Municipal din Rio De Janeiro, anunta CNN. Conform martorilor, ar fi vorba de cel putin 11 disparuti.

Primarul Eduardo Paes le-a declarat jurnalistilor ca cel putin patru oameni au fost raniti in urma prabusirii a doua imobile situate in centrul orasului, unul de zece si altul de 20 de etaje. Potrivit edilului, una dintre posibilele cauze ale producerii tragediei este o scurgere de gaze, care ar fi provocat o explozie ce a dus la prabusirea cladirilor, insa o varianta luata in calcul de anchetatori este si cea a unei „probleme de structura” a imobilelor.

Din motive de siguranta, dupa prabusirea cladirilor, curentul in zona a fost oprit, operatiunile de salvare fiind ingreunate. De asemenea, mai multe masini aflate in zona au fost distruse in urma prabusirii celor doua imobile inalte din centrul orasului Rio de Janeiro.

[youtube]YBa4x43oWrk[/youtube]

81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger