AcasăNewsDoua avioane s-au prabusit in timpul unui antrenament (VIDEO)

Doua avioane s-au prabusit in timpul unui antrenament (VIDEO)

Doua aparate de zbor s-au izbit de sol, dupa ce s-au lovit in aer. S-a intamplat in timpul unor repetitii pentru un show aviatic ce ar urma sa aiba loc in curand.

Antrenamentele cu acrobatii la care participau cele doua aparate de zbor, duminica, in Malaezia, s-a incheiat dramatic. Avioanele respective nu erau, insa, malaeziene, ci indoneziene.

Din imaginile surprinse de martori si postate pe internet, la cateva ore de la incidentul aviatic, se pot observa atat momentul in care unul dintre aparatele de zbor e cuprins de flacari, inainte sa se prabuseasca, dar mai ales faptul ca doua parasute s-au deschis, la cateva momente de cand cele doua aeronave trec razant una pe langa alta, semn ca sunt cel putin doi supravietuitori ai accidentului.

[youtube]x8iXSA2uB0I[/youtube]

Pana la aceasta ora se banuieste ca ar fi vorba despre pilotii aeronavelor  care se antrenau, in ultima zi a acestei saptamani, pentru evenimentul aviatic. Nu se stie, insa, daca exista victime la nivelul solului, mai precis daca au existat oameni care au avut de suferit odata ce avioanele militare s-au prabusit.

O ancheta urmeaza sa stabileasca exact ce anume a dus la producerea accidentului din timpul repetitiilor la care participau pilotii specializati in acrobatii aeriene.

[youtube]UyczqFEEyJM[/youtube]

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger